Angel Schlesser

Angel Schlesser igazi megtestesítője a már jól ismert, örökérvényű mondásnak: A kevesebb több.

A gyönyörű nevet viselő divattervező pályafutását a ’80-as évek elején kezdte, ekkor tette meg első, mégis nagy horderejű lépését a divatvilág rögös útján. Angel Schlesser, a legtöbb divattervezővel ellentétben, férfi kollekciójával szerzett nevet, mégis igazán híressé női ruházati kollekciói tették az évek múlásával. Angel Schlesser a minimalizmus híve, női ruhái híresek egyszerű vonalairól, színeiről és mintáiról, tervezőjük legfontosabb célja pedig a ruhák hordhatósága volt, megtartva az egyszerű, tiszta divatosságot.

Angel Schlesser parfümvonala is magán viseli a tervező stílusát, parfümjei egytől egyig a leegyszerűsített formák és feltűnés nélküli színek tökéletes mintapéldái. A tervező nevét viselő férfi parfüm, az Angel Schlesser Homme egy igazán klasszikus, erős és férfias formát öltő üvegcse, melyet fűszerek egész sorával töltöttek meg. Az aromás parfüm olyan illatjegyekben pompázik, mint a fahéj, a gyömbér, a csillagánizs, a levendula, a szantálfa, a cédrus és a kardamom. A piac egyik legpikánsabb parfümjéről nem is hinnénk, hogy a minimalizmus tervezőjének nevéhez fűződik. Az Angel Schlesser Homme parfümjét viselve egy férfi sem maradhat észrevétlen.

Angel Schlesser 2007-ben megjelent férfi parfümje a fűszeres jegyeket ezúttal savanykás, citrusos illatokkal egészítette ki, így téve a parfümöt a játékot kedvelő férfiak sajátjává. Az Esprit de Gingembre a gyömbér, a bors és a cédrus erős illatát citrommal és a grapefruittal lágyítja, így a parfüm igazi fegyverré válik a vadászni vágyó, szarkasztikus, csábító férfiak kezében, akiknek legfőbb fegyverük a titokzatos mosolyuk. Angel Schlesser parfümje ideális viselet a melegebb hónapokban.

A tervező legelegánsabb parfümpárosa a tisztaság és természetesség híve. A páros női tagja bármely hónapban megállja a helyét, hiszen az Essential Femme virágos illata örökérvényű. Angel Schlesser parfümjében olyan virágok rejtőznek, mint a frézia, a rózsa, a viola és a babarózsa, egy cseppnyi gyermeki bájt pedig a pirosló ribizli csempész a parfümbe. A tervező parfümjét, csak úgy mint ruháit a mindennapokra tervezte az egyszerűség, a báj és a valódiság jegyében, hiszen ez sosem megy ki a divatból.

A parfümpáros férfi tagja egy határozott vonalakkal megrajzolt, fekete üvegben került a polcokra. Az Essential Homme fűszeressége itt kevésbé az igazi fűszereknek köszönhető, a parfüm legerősebb illatjegye ugyanis a kávé és a fahéj. Angel Schlesser különleges férfi parfümje magában hordozza a zöldalma pajkosságát, és a frissen kiképzett bőr semmihez sem hasonlítható illatát is, mely igazi férfias erővel ruházza fel a tervező parfümjét. A 2006-ban megjelent parfüm főleg a téli hónapokban tökéletes társa viselőjének.