Aquolina

Az Aquolina az olasz kozmetikai cég, a Selectiva egyik ágaként jött létre 2002-ben, Antonella Pascale alapításával. A márka mára számos terméket forgalmaz, leghíresebbek közülük a joghurt alapú Bath & Body termékeket, az úgynevezett Aquolina Yogurt, vagy a tinédzsereknek szánt bőrápoló termékeket, az Aquolina Viso. A cég azóta piacra dobta saját hajápoló szereit, szájfényeket, tusfürdőket és parfümöket is.

2003-ban Aquolina bemutatta első parfümjét, a máig legkelendőbb, listavezető Pink Sugar névre keresztelt rózsaszín édességet. A csillogó formát öltő parfümről egyetlen szó jut eszébe az embernek: vattackor. Színes, hatalmas, édes, ragadós és már-már émelyítő vattacukor. A Pink Sugar igazán megosztó. Vannak, akik a málnás, vaníliás és karamellás illatot egyszerűen túl soknak tartják, mások el sem tudnák képzelni a mindennapokat nélküle. Az biztos, hogy intenzív és harsány illatával bármilyen közegben a középpontba állítja viselőjét, a parfüm szerelmesei talán éppen ezért választják.

A fiatalabb korosztályt célzó csajos, bájos és elbűvölő parfüm 2009-ben újabb alakot öltött. Az érzékien csábító Pink Sugar Sensual az eddigi rózsaszín masnit feketére cserélte. A parfüm védjegyévé vált édesség természetesen megmaradt, ezt most a fekete ribizlinek, a mandarinnak és a vaníliának köszönhető. Az Aquolina enyhén púderes parfümje ideális egy forró, nyári éjszakán, vagy akár akkor is, amikor odakint zuhog a hó.

A ragyogást és luxust kedvelő lányoknak az Aquolina megalkotta a Pink Sugar Sparks tündöklő parfümjét. A glamour igazi megtestesítője a málna, a barack, az orchidea és a rózsa illatában pompázik. A gyümölcsös, édes parfüm azoknak az ifjú hölgyeknek készült, akik egyszerűen imádnak készülődni, imádják a ruhákat, a csillogó kiegészítőket, a bulikat és a flörtölést. Azoknak, akik hétvégén egy pizsama-partyn az Igazából szerelmet nézik egy tál kukorica és legjobb barátnőik társaságában.

Természtesen a márka a férfiakat sem hagyja ki a sorból, a Pink Sugar parfüm kék változata 2006-ban jelent meg. A Blue Sugar ugyan az Aquolina nevéhez hűen édes, de az összetevők listáján számos fűszer jelzi, férfi illattal van dolgunk. Az elmaradhatatlan vattacukrot az édesgyökér, a csillagánizs, a koriander és a mandarin egészíti ki. Az idővel krémessé enyhülő édes parfümillat a hódítani vágyó férfiak ellenállhatatlan eszköze lehet bármely éjszaka. De figyelem Uraim! Néha a kevesebb több!