Arany-ezüst kombináció, biztos siker!

Arany és ezüst: ősidők óta e két nemesfém a legnépszerűbb ékszer alapanyag és státuszszimbólum. Nem véletlenül kötik az aranyat a naphoz, az ezüstöt pedig a holdhoz, hiszen mindkét fém szikrázó fénye miatt vált ilyen közkedvelté, így ha csillogásról van szó, akkor csak e két szín jöhet száóba.

Napjainkban reneszánszát éli az arany és ezüst szín, a legnagyobb divattervezők és sminkesek előszeretettel használják fel legújabb kollekcióiknál. Ha glamúros parfümöt keresünk, biztosak lehetünk benne, hogy arany vagy ezüst színben fog pompázni üvege, mely mesésen mutat minden piperepolcon.

Azzaro mesterien megformált arany és ezüst Azzaro Duo parfümjei szenvedélyről és érzékiségről árulkodnak. A Duo Women arany színe a nőiség meleg oldalát hangsúlyozza, melyet a vanília és a passiógyümölcs puha illata emel ki. Az ezüst Duo Men hűvösen fűszeres és cseppnyit fanyarkás, melyben a férfias jegyek kapnak nagyobb hangsúlyt.

New York-i éjszakában egy menő klub, cocktail pultjánál a társaság középpontjaként mi mást viselhetnénk, mint 212 VIP parfümöt! Ki ne vágyna erre az estére? Carolina Herrera kifejezetten trendi arany és ezüst illatpárosa, a 212 VIP hihetetlenül karakteres és pezsgő illatok. A 212 VIP arany kapszulája rum, passiógyümölcs, vanília és gardénia mámorító keverékét tartalmazza. Édes és szexi. A 212 VIP Men igazi nagymenő illat vodkával, rummal és kaviárral. A partik királya és királynője 212 VIP-be burkolózik.

Antonio Banderas tudja mi kell a férfiaknak. A titokzatos The Secret parfümjétől azt reméltük, megtudhatjuk, mi a titka a sármos színésznek. Az ezüst üvegben pompázó The Secret férfias parfüm, tele szenvedéllyel és latinos tűzzel, köszönhetően a mentának, fahéjnak, bőrnek és borsnak. Újabb titkot árul el magáról Antonio a The Golden Secret parfümjében, mely ha lehet, még tüzesebb: fűszerbomba és fás jegyek igazán ütős és izgalmas „arany” illatot árasztanak.

 

Aranyló napfény és ezüstösen csillogó fák ihlették a Dsquared párosát. A She Wood Golden Light Wood a természet ereje előtt tiszteleg: friss és intenzív virágos jegyei mellett a márkára jellemző fás alapok vannak jelen a parfümben. A narancsvirágnak és a citromnak köszönhető az illat szikrázóan friss akkordja, melyet a krémes neroli és heliotrope követ. Ennek köszönhetően a Golden Light Wood elénk idézi egy tavaszi séta illaterdejét, benne a fák és szikrázó virágok illatával. A He Wood Silver Wind Wood intenzív és magasztos levegős illat: erőteljes, mint a kanadai szél. Pikáns megoldásként csempészték az illat alapjaiba a vaníliát, melytől egy csipet krémes jelleget kap az illat.

Gucci Guilty: az érzékiség illata, természetesen arany és ezüst köntösbe bújtatva. A Gucci ház legújabb parfümpárosa nemcsak a forró hangulatú reklámnak köszönheti sikerét, hanem a parfümben lévő pikáns összetevőknek is. A Guilty virágos-orientális jegyei között található a krémes orgona és pikáns pacsuli, melyet a rózsabors fűszerez meg. A Guilty pour Homme levendulás- citrusos alapját a cédrus és a pacsuli teszik ellenállhatatlanul vonzóvá.

Nem túlzás, ha azt állítjuk, az egyik leghíresebb arany és ezüst kocka a Shiseido Zen. A japán kozmetikai márka népszerű parfüm párosa tökéletesen összegzi a keleti kultúra lényegét: az összetevők gondos és arányos párosítása mesteri parfümfelhőt alkotnak. Az aranysárga Zen parfüm elegáns és kifinomult, a legfinomabb virágok illata keveredik a tömjénnel és az izgalmas almával. Az ezüst kockába rejtett Zen Men fás és fűszeres jegyei között a bőr, rododendron, ibolya és szerecsendió találhatóak, melyeket friss citrusok vezetnek fel.

Mára már stílusikonná vált Beckham házaspár legújabb parfüm párosa felér egy szerelmi vallomással. Az Intimately Yours David és Victoriaintim és érzéki oldalát mutatja be, melyet kellőképp kiemel az arany és ezüst üveg. Az Intimately Yours Woman bőrre simuló, diszkrét illata egyszerre dívás és visszafogott, köszönhető ez az érzéki orientális és a romantikus virágos jegyeknek. Az Intimately Yours Men erőteljes és férfias jegyeit a friss és fanyar zöld jegyek szelídítik meg, így egyszerre természetes és fűszeres a parfüm illata.