Avril Lavigne

Avril Lavigne kanadai énekesnő és dalszövegíró fiatal kora ellenére csúcsokat döntöget, és a slágerlisták állandó szereplője.

Avril Ramona Lavigne 1984 szeptemberében született Bellevilleben, Ontárióban. A még csak két éves kislány anyukájával templomi dalok éneklésébe és gyakorlásába kezdett, édesanyja lánya tehetségét a Jesus Loves Me dal eléneklése után vette komolyan, és bíztatni kezdte további gyermekdalok éneklésére. Avril egyszer ezt nyilatkozta: „A bátyám gyakran kopogott a falon, mert kiskoromban szerettem álomba énekelni magam, amit a bátyám kifejezetten idegesítőnek tartott.”

Avril Lavigne 15 éves korában állt először színpadra Shania Twain oldalán, 17 évesen pedig bemutathatta első nagylemezét Let Go néven. Az album Avrilt a UK toplista első helyét elérő legfiatalabb énekesnővé léptette elő, és négyszeres platinalemezzé vált. Második albumáról, az Under My Skinről olyan híres számok láttak napvilágot, mint a My Happy Ending vagy a Nobody's Home. Avril Lavigne 2004-ben megjelent albuma az amerikai toplista első helyéig menetelt.

Avril Lavigne fiatal kora miatt sokszor váltott stílust, a kezdetben vadóc kislány mára igazi hölgyé érett. Parfümvonala a rocker stílust ötvözi a nőies jegyekkel.
Avril fekete csillag névre keresztelt parfümje a bájos, de mégis igazán erős akaratú, önbizalommal teli, eltökélt hölgyek illatává vált. A rózsaszín, lányos színt a fekete kupak ellensúlyozza, a dekoratív csillagforma pedig eredeti rockos stílust kölcsönöz a parfüm üvegének. A Black Star igazán összetett, ugyanis egyszerre édes, gyümölcsös, virágos, kakaós, vaníliás és fűszeres. A parfüm összetevőinek listáján szerepel a fekete szeder, a mangó, a körte, a jázmin, a lótusz és a hibiszkusz. A parfüm kiegészítő illatai pedig a csokoládé, a vanília és a szantálfa. A 2009-ben megjelent parfüm az év bármely napján tökéletes viselet.

A titokzatos parfüm lilás színben pompázó üvegcséjének tetején egy fekete rózsa virágzik. A sötét és borús hangulatot árasztó reklám és külső ellenére a parfüm igazi meglepetésekkel szolgál. A Forbidden Rose egy nagyon tiszta, édes, gyümölcsös és enyhén szappanos illat. A púderes, virágos parfüm mágikus és rejtelmes összhatását a nyitányban szereplő barack, alma és bors, a szívében lakozó lótusz, az orgona és a zöldalma és a kiegészítő szantálfa, vanília és csokoládé adja. A 2010 júliusi parfümje főleg a melegebb hónapokat édesíti meg, de ősszel, sőt télen is titokzatossá varázsol.

Avril Lavigne következő parfümje sem szűkölködik édes illatjegyekben. Az édes, citrusos, gyümölcsös és virágos parfüm egy igazán nőies, nappali viselet. A Wild Rose 2010-ben került a boltokba, grapefruit, mandarin és szilva gyümölcsös jegyeit a narancsvirág, a frangipáni és az orchidea teszi teljessé. A kedvesen elbűvölő parfüm nőiessé változtatja a legrockosabb, feketébe burkolózó lányokat is.