David Beckham

David Beckham angol profi válogatott labdarúgó. A középpályás focista a legismertebb angol játékos, és a legismertebb labdarúgókból vált médiasztárok egyike.

David Robert Joseph Beckham 1975-ben, Észak-Londonban, Leytonstone-ban született. Beckham már gyerekkorában sokat focizott a chingfordi Ridgeway Parkban, családja fociszeretete rögtön ráragadt. A hívő és fanatikus Manchester United szurkoló család rendszeresen templomba járt, szabadidejükben pedig gyakran elutaztak Manchesterbe, hogy láthassák hazai pályán, az Old Traffordon játszani a Unitedet. Beckham már korán egy kisebb focicsapatot erősített, de közel került kedvenc csapatához is, mivel a Manchester United kabalája volt. Tehetségét felismervén, 16 éves korában 1991. július 8-án megkötötte előszerződését a Manchester United-el. Igazi karrierje profi szerződésének aláírása után kezdődött. A felnőtt csapatban 1992-ben debütált mindössze 17 évesen. A Manchester Unitednél eltöltött ideje alatt a United hatszor nyerte meg a Premier League-et.

David Beckham és felesége, a Spies Girls együttesből megismert Victoria Beckham mára divatikonná váltak. Saját nevükkel fémjelzett fehérnemű kollekciókat, parfümöket, és ruházati cikkeket is piacra dobtak.A David Beckham nevén futó parfümvonal vezető parfümje a David Beckham Homme. A fekete-fehér, egyszerű dizájnra épült parfümmel Beckham saját stílusát kívánta illat formájában megfogalmazni. A modern, férfias parfüm a stílusos, karizmatikus férfiaknak készült, akik egyszerre dolgozó emberek, férjek és apák. A parfüm az erőt és férfiasságot a szechuani bors, a gyömbér és a citrusfélék domináns illatával, nyugodt kiegyensúlyozottságát pedig a mahagóni fával, a kasmírfával és a rozmaringgal hangsúlyozza. A 2011-es fás, fűszeres parfüm a férfiak kedvence, és az év bármely napján tökéletes kiegészítője viselőjének.

Beckhamék lila parfümpárosa a Signature nevet viseli. A férfiaknak készült üde, gyümölcsös és frissítő parfüm a Signature for Him, melynek vezető illatjegyei a mandarin, a dinnye és a tengervíz, szívében pedig a cédrus és a boróka rejlik. A parfümpáros női tagja, a Signature for Her, nem csak jegyeiben virágos, de üvegcséje is hasonló stílust öltött. A zöldalma, a csillagánizs, az orchidea, a lilaakác és a vanília illatában pompázó 2008-as parfüm a bájos nőiesség megtestesítője. A púderes illattá száradó parfüm elsőre a zöldalma és a csillagánizs savanykásan fűszeres illatával nyit.

A Signature parfümök azóta történetet is kaptak, és a szerelem igaz történetét mesélik el. Az érzéki lángolással induló szerelem idővel nyugodt és harmonikus szerelemmé lágyul, a kettesben töltött romantikus estéket pedig felváltják a gyerekek és az esti mesék. Az ébenfekete, írással díszített Signature Story for Him parfüm fűszeres, fás és édes illatát az ananász, a levendula, a rozmaring és a narancsvirág adja, bizsergető és férfias kezdetét pedig a cédrus és a füstölők egzotikus illata meséli el. A boríték formába csomagolt Signature Story for Her egy citrusos, virágos és rózsás, elbűvölő és romantikus parfüm. A barack, a narancs a rózsa és a babarózsa illatában pompázó parfüm a pajkos, régmúlt szerelmes napokat nem felejtő édesanyák illata.