Eva Longoria

Eva Longoria színésznő olyan, mint egy gyönyörű, miniatűr műalkotás. Az apró sztár a Született Feleségek buja háziasszonyaként lopta be magát a szívünkbe.

Eva Longoria mexikói származású szülők gyermeke, aki Texasban látta meg a napvilágot negyedik lánygyermekként. Nem is gondolnánk, de Eva Longoria eredetileg kineziológiából diplomázott, azt viszont már inkább el hisszük, hogy 1998-ban megkapta a Miss Corpus Christi címet. A következő években számos kisebb-nagyobb szerepet vállalt el ismert és kevésbé ismert sorozatokban és tv filmekben, mégis a 2003-ban indult sikersorozat, a Született feleségek Gabrielle Solisa ként vált híressé. Eva Longoria azt nyilatkozta a hirtelen hírnév kapcsán: „Vicces, mikor azt mondják, hogy friss szenzáció vagyok, hiszen a szakmában dolgozom már 10 éve.”A nagy siker után Eva Longoria már nagyobb horderejű filmszerepeket is magáénak tudhatott, olyan hírességek oldalán, mint például Christian Bale vagy Michael Douglas. Számos jelölés és díj után Eva Longoria mégis szépségével tűnt ki, magazinok címlapjain, és szépséglisták élén mosolygott. Megjelent a Vouge, a Marie Claire és a Maxim lapjain is, de legfőképp szépségápolási termékek és kozmetikumok kampányaihoz adta arcát. Eva Longoria hoszteszként számos gálán és rendezvényen megjelent, ilyen például az MTV Europe Music Award 2010 is.

A gyönyörű színésznő természetesen saját parfümvonalat is indított, mely az Eva Longoria nevet viseli. A parfümös üvegcse formatervezése is sokat elárul, ugyanis apró, mégis kifinomult vonalvezetésű. Az Eva névre keresztelt parfüm Eva Longoria szikrázó jellemét tükrözi, a citrusos, vidám illat pedig a benne pezsgő határtalan energiát jelképezi. Az apró színésznő parfümje olyan játékos, mégis nőies parfümjegyekből született meg, mint a citrusfélék, a neroli, a jázmin, a frézia vagy a gyöngyvirág, az aldehidek ködös, titokzatos kiegészítésével. Eva Longoria a Takasago parfümházzal karöltve alkotta meg saját, jellegzetes parfümjét. Az Eva parfüm igazán bájos, tündéri, vidám és szerethető, mégis egzotikus és vadítóan gyönyörű, csakúgy, mint maga a parfüm megalkotója. Eva Longoria tündöklő parfümje a melegebb hónapok mindennapjainak tökéletes kiegészítője.