Gin Tonic

A Gin Tonic márka 1978 óta képviselteti magát a divat világában. A német cég neve is utal a márka fiatalos, laza és frissítő stílusára, nem véletlen, hogy a cég ruháinál inkább a sportos szabás dominál.

A Gin Tonic termékei a kényelmes, mégis egyszerre divatos megjelenést kedvelőknek készülnek, ezt azonban igen nehéz egyszerre kivitelezni. A Gin Tonic márka kezdetben a férfiruhákra koncentrált, ám az 1980-as években a női vonal első felsőruházati kollekciója is megjelent. Ahogyan számos más ruházati cég, a Gin Tonic is követte a manapság divatos trendet, kínálatában megjelentek a kiegészítők, a cipők és a márka parfümjei is.

Mivel a Gin Tonic a laza egyszerűséget tartja szem előtt, öltözetei is ebben a hitvallásban készülnek. A ruhák szimpla vonalvezetését a választott trendi, élénk és vidám színek dobják fel, így a márka nem áll be a hétköznapi ruhák sorába, igazán sportos, és pezsdítő stílust képvisel. Ezt a pozitív, vibráló és aktív életérzést igyekszik a Gin Tonic parfümjeiben is megörökíteni.

A Gin Tonic márka parfümvonalát a 2008-ban megjelent Gin Tonic Man nyitotta fűszeres és fás illatkombinációjával. A vizes jegyekkel felfrissített parfüm olyan, akár egy nyári koktél, melynek ananász és citrom ízét a szerecsendió és a gyömbér fűszerezi igazán férfiassá. A lendületes férfiaknak készült üde parfüm elérhető illatazonos deo spray, aftershave, tusfürdő és sampon formában is.

A Boldog Órák névre keresztelt parfümpáros szintén vidám, üdítő és szikrázó. A Happy Hour Men egy igazi Gin Tonic, frissítő parfüm alakba. A koktélok állandó összetevői, a menta és a lime ebben a nyári parfümben a grapefruit, a mandarin és a levendula illatával keveredve igazán bolondos, tréfás és derűs hangulatba hozzák a parfüm viselőjét. A Gin Tonic Happy Hour Men parfüm illatanyaga aftershaveként és deo sprayként is használható.

A parfümpáros női tagjában a frissítő illatok nőies, virágos és édes jegyekkel egészültek ki. A savanykás narancs, a gyönyörű rózsa, a lótusz, és a jázmin illatát az édes kivi, és az egzotikus maraguja gazdagítják a parfümben.. A 2009-ben polcokra kerülő Happy Hour Woman a Gin Tonic parfümök egyik legkedveltebb illata, ideális választás a forró napokon, hiszen vidám pajkossággal tölti meg a fülledt nyári időt. A Gin Tonic Happy Hour Woman tusfürdő formában is elérhető, hogy a parfüm élénk illata fürdés közben is velünk legyen.

A Gin Tonic parfümjei kívül-belül játékosak, így kielégítik a fiatalság igényeit a nap minden órájában.