Halle Berry

Halle Berry egyszerre szépségkirálynő, modell és színésznő.

A gyönyörű Halle Berry színészi karrierje előtt számos szépségversenyen vett részt, igazán nagy sikerrel. Az apróbb versenyek után 18 évesen nyerte el a Miss USA World címet. Ekkor már színészi pályafutása is az elején tartott, egy amerikai sorozatban vállalt szerepet. Tehetségére hamar felfigyeltek, sorra kapta a forgatókönyveket, így a következő években olyan filmekben tűnt fel, mint például a Flintstone család, az X-men széria, a Halj meg máskor! vagy a Szörnyek keringője. Halle Berry számos díjat vihetett már haza, képzeletbeli polcán ott ül már egy Emmy-, egy BAFTA-, egy Golden Globe- és egy Oscar-díj is. Halle Barry humorérzékéről árulkodik, hogy a Macskanő címszerepének megformálásáért neki ítélt Arany Málna díjat személyesen, sőt büszkén vette át.

Halle Berry ismert divatérzékéről, a díjátadókon, fesztiválokon és eseményeken mindig a lehető legkifinomultabban jelenik meg. Így hát nem csoda, hogy parfümvonala is saját elegáns, könnyed és gyönyörű stílusát idézi. A színésznő nevét viselő, aranyszínben pompázó parfüm éppen olyan, mint ő maga. Az egzotikus illatjegyekből összeállított parfüm fás, balzsamos és púderes, különleges összetevője pedig a borostyán, amely még ellenállhatatlanabbá varázsolja Halle Berry tündöklő parfümjét. A Halle névre keresztelt illat a körtefa virága, a hibiszkusz, a szantálfa, a frézia és a mimóza jegyeivel lett teljes. A természetességet, érzékiséget és szépséget megtestesítő parfüm 2009-ben került a boltokba, a parfüm reklámfotóit pedig Hawaii gyönyörű szigetén készítették el.A Halle parfümsorozat igézőbb, titokzatosabb és misztikusabb tagja a Halle Pure Orchid, amely az édes, virágos és gyümölcsös jegyekre épül. A parfüm összetevői közt olyan nem mindennapi illatjegyek szerepelnek, mint a kaktusz, a papaya vagy a kaliforniai óriásfenyő. A citrom, a szeder és a csillagánizs jegyeivel kiegészítve Halle Berry parfümje a legkedveltebb illatok közé váltott örök bérletet. A Halle Pure Orchid az év bármely napján, a nap bármely pillanatában megállja helyét, hiszen a parfüm egyszerre különleges, könnyed, játékos és nőies.

Halle Berry Reveal névre keresztelt parfümjének tervezésekor összeválogatták a fehér és sárga virágokat, és a legédesebb gyümölcsöket egy asztalra, majd mindből véve egy cseppnyi aromát, megalkották ezt a bájosan nőies parfümöt. A frangipáni, az írisz és a neroli illata mellé olyan gyümölcsök sorakoztak, mint a barack, a sárgadinnye és a ribizli, a parfüm legdominánsabb illatjegye mégis a mimóza lett. A 2010-ben megjelent parfüm kívül-belül gyönyörű, pont olyan, amilyennek egy parfümös üvegcsét mi magunk álmodnánk meg.