Jessica Simpson

Jessica Simpson egy amerikai popsztár, televíziós sztár, színésznő és a divatvilág állandó szereplője. Jessica 1980-ban, Texasban született, kezdeti sikereit pedig a templomi gospel dalok éneklésével érte el. Az igazi siker azonban a 90-es években, a tinédzser popzene fellendülésével érte el az énekesnőt, ekkor lépett be a zeneipar világába.

Debütáló pop albuma, a "Sweet Kisses" kétmillió példányban kelt el az Egyesült Államokban. Jessica Simpson albumját népszerűsítve a 98 degrees zenekarral együtt turnézott, ekkor ismerte meg jövendőbeli férjét, Nick Lacheyt, a zenekar egyik tagját. Jessica Simpson következő két albuma, az"Irresisitble" és az "In This Skin" az arany-és multi-platina státusz eléréséig menetelt.

2004 sikeres év volt Ms. Simpson életében, kiadott egy karácsonyi aranylemezt, és forgatni kezdte első játékfilmjét, a Hazárd megye Lordjai-t. Jessica Simpson saját divatvonalat is indított, Jessica Simpson Collection néven, amely ruhákat, táskákat és cipőket kínál a divatpiacon, amely a mai napig az énekesnő egyik legsikeresebb vállalkozása. Jessica feliratkozott a parfümvonallal rendelkező hírességek sorába, 2004-ben ugyanis piacra dobta első saját parfümjét is.

Jessica Simpson parfümvonalán a rózsaszín, a fehér és az arany dominál, így igazán nőies és bájos parfümök kerültek a polcokra. Egyik legtisztább és legkedvesebb parfümje a Fancy Love nevet kapta, a parfüm összetevői között pedig a legszebb virágok és egy különleges illatjegy, a pezsgő szerepel. Jessica Simpson elbűvölően könnyed illata a rózsa, a lótusz, a jázmin, a babarózsa és a barackfa virágának illatából tevődik össze, melynek végeredményeként a parfüm az első szerelem szeplőtlen tisztaságát és naivitását jelképezi. A fehér színű üvegcse arany kiegészítői a pezsgő szikrázó, elegáns jellegére utal, amely egy cseppnyi játékosságot, klasszikus módon rejt a parfüm illatjegyei közé.
Jessica Simpson parfümje 2009-ben jelent meg, és egyszerre ötvözi a modernitást, és a szerelem makulátlan érzésének időtlenségét. A Fancy Love az év bármely napján ideális viselet, legfőképp napközben, ezzel is mutatva, hogy a szerelem független minden külső hatástól. A parfüm plakátja is az egyszerűség jegyében készült el, Jessica Simpson egy finom csipkeruhában, gyönyörű fényekkel kiegészítve népszerűsíti parfümjét.