Katy Perry

Az őrülten extravagáns Katy Perry egyszerre dalszövegíró, énekesnő, tervező és színésznő.

Katy Perry eredetileg Katheryn Elizabeth Hudson néven látta meg a napvilágot, kifejezetten konzervatív szülők gyermekeként. Már fiatalon a zene szerelmese volt, első lemezét gospel stílusban készítette el, választott művésznevét pedig csak 2007-ben vette fel, a harmadik album megszületése előtt. Katy Perry polgárpukkasztó kislemezével vált ismertté világszerte, az „I kissed a girl” ugyanis vegyes érzelmeket kiváltva menetelt a listák éléig. Az első sikert Katy Perry a „Hot n Cold”, a „Waking Up in Vegas” és a „Firework” kislemezek elkészítésével koronázta meg, melyek egyesével meghódították a slágerlistákat. Katy Perry számos díjat vihetett haza, a Grammy Díj-ra pedig összesen kilencszer jelölték. A Billboard 2012-es listáján az Év Nőjének választották, több millió eladott lemezével 2011-ben a legjobban fizetett emberek közé is felíratta nevét.

Katy Perry extravagáns, különc stílusával kiemelkedik a legtöbb előadó közül, stílusa pedig szinte napról-napra változik. Hol hihetetlenül dögös, hol teljesen átlagos tinédzser ruhákat ölt magára, máskor pedig igazi cukorkaboltnak öltözik. Egyszerűen kiszámíthatatlan. Katy Perry éppen ezért hatalmas rajongótáborra tett szert, a magazinok pedig lesik minden lépését.

Természetesen Katy Perry is beállt a parfümvonalat indító hírességek sorába, de önmagához hűen, ismételten kiemelkedő parfümöt alkotott. Katy Perry macskás parfümjei ugyanis cseppet sem hétköznapiak, a parfümös üvegcsék pedig egyenesen designer remekművek. A macskaforma szemének választott szikrázó kövek titokzatosságot kölcsönöznek a parfümnek, és a cicák teljesen változatos, kiismerhetetlen jellemével ruházzák fel azt.
Katy Perry
sötétlila, mágikus parfümje számos illatjegyet rejt, a parfüm ugyanis egyszerre édes, gyümölcsös, vaníliás, virágos és púderes. A parfüm legdominánsabb összetevői a barack, a vanília, a kókusz és az alma, ezt követik a parfüm illatát lágyító virágok, mint a gardénia, az orchidea, a jázmin és a rózsa. Katy Perry azonban nem hagyhatta parfümjét különleges illatjegy nélkül, így a kedvesen csak Purr névre keresztelt parfüm a bambusz friss illatát is tartalmazza. Katy Perry parfümje majdnem olyan változatos, mint a macskák hangulata, vagy maga az énekesnő. Egyszer kedves, máskor rejtélyes, később pedig játékos, vicces vagy elbűvölően kecses és nőies. A parfüm reklámját természetesen Katy Perry nem bízta másra, rózsaszín és lila latex ruhát húzott, majd egy hatalmas fonalgombolyag mellett pózolva népszerűsítette parfümjét.