Miss Sixty

A Miss Sixty egy olasz divatmárka, melyet 1991-ben indított útnak a márka „édesanyja”, a Sixty Group, amely 1990-ben alakult, és több mint 1500 embert foglalkoztat. A megalakulást követő évben a csoport elindította ruházati vonalát, amely Miss Sixty néven vált híressé világszerte. A márka hamar megjelent a nemzetközi vizeken, és 1992-re már az Egyesült Államokban is elérhető volt.

A Miss Sixty tartóköve a farmer volt, a cég pedig előnyben részesítette az eredeti szabású darabokat, és a sportosabb stílust képviselő ruházatot, kifejezetten a nők számára tervezve. A Miss Sixty mára világszerte elérhető, termékei közé pedig a kibővült választékként megjelent farmerek, pólók, szoknyák, pulóverek, kabátok, táskák, cipők, parfümök és napszemüveg tartoznak.

A márka parfümvonala 2005-ben szállt versenybe a parfümpiacon, első teljes fegyverzetet öltő „játékosa” a márka nevét viselő Miss Sixty volt. A parfüm savanykásan édes illata a rebarbara és a ribizli domináns jegyeinek köszönhető, melyet a gyönyörű, ám érdekes nevet viselő szagosbükköny egészít ki a borostyán egzotikus illatával karöltve. Az intenzív színekben tündöklő Miss Sixty olyan nagy lendülettel robbant be a parfümpiacra, hogy számos nő örök listáján landolt, így nem is csoda, hogy a parfüm lassan 10 éve töretlen sikereket ér el.

A Miss Sixty parfüm jól bevált formatervezésű üvegét 2007-ben egy gyümölcsösen romantikus illattal töltötték fel, és megszületett a Flower Power parfümje, mely méltán viseli ezt a nevet. A parfüm ugyanis számos virágos illatjegyei közül csak párat említve, magában hordozza a lótusz, a frézia, a jázmin, a rózsa és az írisz illatát. A gyönyörű virágokat Miss Sixty parfümjében olyan édes gyümölcsök követik, mint a körte, a dinnye, a mandarin, az alma és a fekete ribizli. A kifejezetten nyári viseletre ajánlott parfüm rejtett illatjegye a kókusz, mely egy cseppnyi játékosságot is csempész a Flower Power virágos parfümjébe.

A tűzes üvegcse, vagyis a Rock Muse, a szívből átélt zenei élmények megtestesítésére létrejött parfüm. Miss Sixty vad illata 2007-ben jelent meg, és egy igazán új illatjeggyel bővítette a parfümpiac kínálatát. A Rock Muse parfümje ugyanis a szilva, a ribizli, a grapefruit és a rózsa mellé választva, divatba hozta az egres fanyar, mégis édes illatát. A túlfűtött energiával telt parfüm az év bármely napján tökéletes választás, de legfőképp az őszi koncertek ideális kiegészítője lehet, hiszen a parfümmel hiába hűvösebb a levegő, a hangulat forró és lázadó lesz.