Morgan

A Morgan egy francia ruházati márka, melyet Odette Barouch és Jocelyne Bizmut alapított a párizsi textil-negyedben, 1947-ben. A cég bár eredetileg fehérneműket forgalmazott, termékkínálatát igen hamar kibővítette, így mára az összes ruházati cikk szerepel a listáján. Természetesen cipőkkel, parfümökkel és kiegészítőkkel fűszerezve, a 18 és 40 év közötti hölgyek minden kívánságát lesve.

A Morgan célkeresztjében az a modern nő áll, aki szeret öltözködni, élvezi a kísérletezést, és szívesen válogat a különböző stílusok között. Egy nő, aki figyel a részletekre, aki követi a trendeket, és szereti a francia divatot. A Morgan kifejezetten figyel rá, hogy ruhái a közép árkategóriában legyenek, és mindenki számára elérhetővé tegye az aktuális divatot.A márka parfümvonala 2003-ban mutatkozott be a divat világában, vidám illataival pedig azonnal belopta magát az emberek szívébe. Morgan parfümjei kívül- belül szikráznak az energiától, ilyen igazán színes egyéniség a Sweet Paradise is, amely a legédesebb gyümölcsöket, és a legszebb virágokat válogatta össze parfümjéhez. A licsi és a fekete ribizli mellé az orchidea, a hibiszkusz, a ciklámen és a frangipani társult, a parfümöt pedig a rózsabors fűszerezi kedvesen játékossá. A 2006-ban megjelent Morgan parfüm nevéhez hűen az édes illatok mestere, az igazi tengerparti érzést pedig természetesen főleg nyáron, de már tavasszal is a mindennapokba csempészi. A világoskék, hawaii stílusban felöltözött parfümszettbe egy illatazonos testápoló is került, hiszen a meleg hónapokban is érdemes bőrünknek kedvezni, hát mért ne tennénk ezt egy vidám, édes parfümillattal karöltve.

A romantikusan csajos Morgan parfüm, a My Morgan titka abban rejlik, hogy olyan különleges parfümjegyeket, mint a guava, a feketeszeder, a babarózsa vagy a lilaakác, elérhető áron kever egy imádnivaló parfümmé. A 2008-ban polcokra került virágos, gyümölcsös illat trópusi hangulatot varázsol, a My Morgan parfüm így nem véletlenül kerül fel számos nő és fiatal lány nyári parfümlistájának élére. A főként nappali viseletre ajánlott parfüm könnyed illata munkában, nyaraláson és otthon is megállja a helyét. A parfüm mellé társult illatazonos testápolóval teljessé válik az igazi nyári parfümszett, amely így fokozott intenzitással hozza el a nyári esték vidám, felszabadult hangulatát.