Női parfümújdonság: itt a Nina Ricci Bella

Az illat és a csomagolás természetesen tökéletes lett. A parfüm beharangozását sem aprózták el, hiszen sikerült a zöld üvegcsébe zárt illatkülönlegesség arcának megnyerni a magyar szupermodellt, Palvin Barbit. A modell és az illat egyesüléséből egy ragyogó zöld hercegnő született.

Teljes lett a Les Belles de Nina-univerzum

Egy új érkező pezsdítette fel a Les Belles de Nina illatok egyébként sem unalmas világát, ugyanis a Nina és a Luna után megérkezett a Nina Ricci Bella is. A parfümöket reklámozó arcok szakítanak a tipikus tündérmese-szereplők sablonos konvencióival. Bár ők is hercegnőként ragyognak a promóciós anyagokon, mégis valahogy emberközelibbnek érezzük a kisugárzásukat. Nekik senki sem parancsolhat, nem foglalkoznak az elvárásokkal és arany tűsarkú helyett kényelmes cipőt viselnek. A Nina szerepét alakító Estella Boersma egy tipikus romantikus hercegnő. Nem lehet beilleszteni egy sablonos zsánerbe, hiszen a karaktert folyamatosan hajtja előre a fantáziája. Nem véletlenül esett a választás a holland modellre, akinek nem mellékesen legnagyobb hobbija a rajzolás. A 2006-ban kiadott virágos-gyümölcsös illatcsaládba tartozó női parfüm már több mint egy évtizede teszi színesebbé számos rajongójának a mindennapjait. Az egzotikus, tunéziai felmenőkkel rendelkező francia Sonia Ben Ammart láthatjuk Luna szerepében. Szinte sugárzik minden képéről a keleties, titokzatos varázs. Az illat ennek megfelelően fiatalos, a vanília- és a szantálfa-jegyeknek köszönhetően rendkívül lendületes.

Bella szerepében: Palvin Barbi

Palvin Barbara már számos világmárka reklámarcaként tevékenykedett. Évek óta a L’Oréal szépségnagykövete, többször volt Victoria’s Secret-rendezvények modellje és az Intimissimivel is sikeresen dolgozott együtt. Az itt felsoroltak alapján megállapíthatjuk, hogy mindkét fél számára megtiszteltetés a közös munka. A Bella 2018 augusztusában került a boltokba, és már rövid idő alatt számtalan hódolót szerzett magának, annak ellenére, hogy nem egy tipikus Nina Ricci-illat. Első kifújáskor rendkívül intenzív édes illatot érezhetünk, amely nem sokkal később púderes illattá szelídül. Aki szereti a kissé bohém, játékos illatokat, azoknak érdemes legalább egy fújás erejéig kipróbálni, hiszen a bőrünkre fújt zöld mandarin és a rebarbara jegyek pontosan ezt az érzésvilágot teremtik meg. Persze az üvegéről se feledkezzünk meg, amely biztosan tündöklő dísze lesz egy fésülködőasztalnak vagy fürdőszobapolcnak.