Nyári smink ajánló

A smink legfontosabb eleme az alapozó. Nagy melegben sem kell nélkülözni zsírosabb bőrűeknek sem, hiszen az Astor Mattitude HD folyékony alapozója a zsíros bőrt mattá varázsolja, így nem csillog a nagy melegben sem. Kifejezetten tinédzserek bőrére tervezték a Miss Sporty So Clear és So Matte alapozóját, melyek egyszerre nyugtatják a pattanásos bőrt és adnak biztonságos fedést a bőrhibákra. Ha nem szeretnénk folyékony alapozót használni, kitűnő választás a L’oréal True Match Minerals por alakú alapozója, mely ásványi anyagokban gazdag, nem tömíti el a pólusokat, és megfelelő fedést biztosít.

Ha tartós nyári sminket szeretnénk, elengedhetetlen, hogy a gondos alapozást lefixáljuk egy púderrel, így érhetjük el, hogy a nyári hónapokban is nap végéig kitartson a sminkünk. Az Astor Perfect Stay 24 órás kőpúdere nemcsak fixálja a sminket, hanem a bőr csillogását is megszűnteti.

A napsütötte, hamvas bőr mellett a hangsúlyos szemek a nyár slágerei: élénk színekkel, por vagy krémes textúrájú szemhéjfestékek segítségével szabadon ereszthetjük fantáziánkat, mindegy hogy fesztiválokat vagy vízparti programokat látogatunk meg.

A por állagú szemhéjfestékek tartósabbak, mivel jobban tapadnak a mozgó szemhéjra, színük visszafogottabb, de nedves ecsettel ezt is lehet fokozni. Az idei nyári trend szerint a füstös szem az egyik befutó. Ehhez nem kell más, csak egy 3 vagy 4 részes szürke Rimmel Quad szemhéjfesték, egy fekete vízálló Astor Eye Artist szemceruza. A megfelelően összesatírozott árnyakatok a legdögösebb tekintetet eredményezik. Ha csillogó, vizes hatásra vágyunk, a krémes Miss Sporty Be Connected szemhéjárnyékolója a legjobb választás. Könnyű és gyors felvitele miatt a kezdő sminkelők kedvencévé vált.

Az idei nyár slágere továbbra is a csillogó szájfény, mely most cukorkás árnyalatokban a legtrendibb. Ha a szem kapott nagyobb hangsúlyt, akkor egy halvány rózsás árnyalatú szájfény elegendő, mint az Astor Shine Deluxe Jewels, mely csodásan csillog ajkainkon.