Parfümpláza webáruház

Amint megnyitjuk a Parfümpláza weboldalát, rögtön az az érzésünk, hogy valami rózsaszín illatfelhőbe kerültünk, pláne mikor meglátjuk a kis szivecskés felsorolást és a szivecskés online bevásárló táskát. Bizony Hölgyeim, ez az oldal pontosan nekünk, nőknek készült, méghozzá azzal a céllal, hogy segítségül szolgáljon megtalálni álmaink parfümjét!

Termékkínálat

A parfüm kínálat hatalmas, csak győzzünk választani! Ha van már bevált parfümünk, a Parfümpláza oldalán egészen biztos, hogy megtaláljuk azt, ha szerencsénk van, még olcsóbban is, mint bárhol máshol. Ha viszont valami újat szeretnék kipróbálni, érdemes végigböngészni a Parfüm újdonságok oldalt, melyet a főoldalon lévő képváltó segítségével találhatunk meg. Amennyiben ismerőseinknek, családtagjainknak kívánunk parfümöt ajándékozni, vagy egyszerűen csak bizonytalanak vagyunk a választást illetően, a Parfümpláza tanácsadója rendelkezésünkre áll.

Garancia

A Parfümpláza webáruház kizárólag eredeti és új termékeket kínál, melyekre 100% visszavásárlási garanciát vállal, így nem kell attól tartanunk, hogy hamisítványt kapunk kézhez. Ha a csomag átadását követően bármilyen probléma lép fel, vegyük fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal e-mailen, vagy akár telefonon keresztül! Az oldal megbízhatóságát „Az ország boltja 2015” minőségi díj is tanúsítja.

Szállítás és fizetés

A szállítási információkkal kapcsolatban az alábbiakat érdemes tudnunk: a parfüm kiszállítási díja az egész ország területén ingyenes. A rendeléseket 2-5 munkanapon belül teljesítik, a kézbesítés kizárólag munkanapokon folyik. A termékek kifizetése minden esetben utánvéttel történik. A rendelés ellenértékét a termék átvételekor készpénzben kell a futárnak kifizetni.

Ha a Ti tetszéseteket is elnyerte az oldal, ne habozzatok, rendeljetek parfümöt a ParfümPlázából, melyhez garantált ajándék is jár! Vegyetek részt a ParfümPláza nyereményjátékain is, ahol számos értékes nyereménnyel gazdagodhattok!