Rihanna

Robyn Rihanna Fenty hatszoros Grammy-díjas barbadosi énekesnő, aki az éneklés mellett számos más pályán is tündököl. Rihanna egyszerre dalszövegíró, producer, modell, színésznő, táncos, parfüm-, és divattervező, sőt Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete.

Rihanna a gimnáziumában nagy sikert aratott az iskolai tehetségkutatón, majd szépségkirálynőnek is választották. Tehetségére hamar felfigyeltek, végül Jay-Z vette szárnyai alá az ifjú énekesnőt. Rihanna énekesi karrierje 2005-ben kezdődött, amikor is megjelent első albuma, a Music of the Sun. Az album első kislemeze a Pon de Replay volt, amely rögtön meghozta a sikert az ifjú énekesnőnek. Rihanna ettől kezdve megállíthatatlanul tört a zenei világ csúcsára, számos lemezéről jelent meg számolatlan dala, melyek egymás után, és néha egyszerre is uralták a világ listáinak első helyeit.

Rihanna eddig 450 alkalommal jelölték valamilyen díjra, és ebből 200 alkalommal el is nyerte azokat. Rihanna a legfiatalabb énekesnő a zene történelmében, aki 23 éves korára már 20 db Top 10-es dallal is büszkélkedhet. Ezzel Madonna megdönthetetlennek hitt rekordját is megdöntötte.

Rihannát gyakran nevezték a popzene világa által alkotott előadónak, ennek oka, hogy a sztár igen gyakran változtatta stílusát. Rihanna a kezdeti ártatlan lányból dögös díva, punk lány, majd újra szolid hölgy lett, haja pedig az évek során a színskála szinte minden színében pompázott. Ennek ellenére Rihanna mindig is a nőiesség igazi megtestesítője maradt. Bizonyíték erre saját parfümje is.Rihanna nem az első énekesnő, aki saját parfümmel áll elő, ám ő az első, aki minden korlát nélkül válogatta össze parfümjének összetevőit. A Reb'l Fleur merész, szexi és igazán emlékezetes, nem is csoda, hiszen a parfüm egyszerre gyümölcsös, édes, púderes, vaníliás és fás. Rihanna parfümjéhez olyan nem mindennapi párosítást választott, mint a barack, a szilva és a ribizli nyitányt követő tubarózsa, hibiszkusz, viola és kókusz, melyet végül a pacsuli, a vanília, a borostyán és a pézsma illatával egészített ki.
Az illatok kavalkádjából végül megszületett egy játékos, csábítóan nőies és mégis gyermekien bájos parfüm, amely legalább annyira kedvelt, mint az énekesnő dalai. Rihanna parfümje 2010-ben jelent meg, ám ezúttal a parfüm vásárlási listák élére írhatta fel nevét. A Reb'l Fleur főként az év második felében ideális választás, a parfüm ugyanis a nyári energiákat egészen öszig elraktározza. A parfüm Rihanna egyik kedvence, nem is csoda, hiszen saját parfümjének tervezésekor végre teljesen önmagát adhatja.