S.Oliver

Az s.Oliver egy német családi vállakozás, melynek székhelye Rottendorfban van. A cég cipőket, kiegészítőket, ékszereket, parfümöket és szemüvegeket gyárt a nagyközönség számára.

A vállalatot 1969-ben, Bernd Freier alapította. Az eredetileg Sir Oliver néven futó márka első butikja mindössze 25 négyzetméteren foglalt helyet Würzburgban, nevét pedig a híres Charles Dickens novella hőséről, Twist Olivérről kapta. A márka nevében lévő „Sir” a divat ősi tiszteletét volt hivatott jelölni, így szerezve tiszteletet a cégnek a nemzetközi piacokon is.s.Oliver első, Németországon kívüli boltja Ausztriában nyílt, ezt követte a cég svájci, holland, belga, majd lengyel kirendeltsége. A márka minden korosztály számára nyújt kényelmes és elegáns divatcikkeket, de női és férfi ruházati vonalán túl megjelent az s.Oliver Bodywear, fehérnemű és fürdőruha kínálata, az s.Oliver Junior a kisbabák számára, a Triangle by s.Oliver nagyobb méretű ruhái és számos egyéb kiegészítő termék.Az s.Oliver Fragrances a márka parfümvonalának elnevezése, melynek egyik legismertebb parfümpárosa a QS on Stage, mely a fiatalabb korosztályt célozza. A 2011-ben megjelent parfümök a színpad szerelmeseinek készültek, női tagja például tisztán citrusos illatával ragadja meg a közönség figyelmét, és frissítően szikrázó pozitív energiájával bűvöli el a nézőket. A mandarin, a bergamott és a grapefruit savanykás, de mégis édes illatára alapozott QS on Stage female parfümje ideális viselet a nyári, forró napokon.

A parfümpáros férfiaknak készült tagja a QS on Stage male vibráló, neon zöld színekben került a boltokba. A fás, citrusos parfüm a pacsuli intenzív illatával, és teljes önbizalommal ruházza fel viselőjét.A Casual, azaz alkalmi névre keresztelt parfümök neve is jelzi, hogy különleges illatokkal van dolgunk. A méregzöld színű, elegáns Casual Women főbb illatjegyei a zöldalma és a yuzu, szívében pedig olyan virágok foglalnak helyet, mint a ciklámen, a viola, a babarózsa és az almafa virága. A parfümmel egy időben megjelent illatazonos kiegészítők, mint a szintén sötétzöld deo spray, testápoló és tusfürdő, a divatmárkáktól nem megszokott természetességet képviselik.

A férfiaknak készült parfüm, a Casual Men citrusos, zöld és földes illatjegyekkel teszi különlegessé, üdévé, spontánná és vidámmá a hétköznapokat. Az olyan nem mindennapi férfi parfüm alapanyagok, mint a görögdinnye és a rebarbara, azt üzeni az uraknak: Minden napod lehet egy különleges alkalom! Ehhez az életérzéshez járul hozzá a parfümhöz készült deo spray, a tusfürdő és sampon, és az elmaradhatatlan after shave is.

Az elegáns és eltökélt férfiaknak készült ébenfekete parfüm a Selection Men, fűszerek egész hadával ejti kábulatba a kiszemelt hölgyet. Az önbizalom és szexuális kisugárzás szimbólumává vált parfüm vezető jegyei a bazsalikom, a zsálya, a szerecsendió és a szegfűszeg.