Tous

A Tous márka a divatvilág szinte minden szegletét elbűvölte gyermekies bájával, az ékszerekre specializálódott cég története pedig igazi esti mesének is beillene. Kezdjünk is hát el mesélni.

1920-ban Salvador Tous Blavi és felesége, Teresa Ponsa Mas nyitott egy kis karóra szervizt, amely apró léptekkel bemerészkedett az ékszerek világában. 1965-ben Salvador Tous, az alapító fia feleségül vette nagy szerelmét, Rosa Oriolt. A Tous márka klasszikus szimbólumát Rosa fedezte fel, egyik délutáni sétája folyamán:
„Utam során egyszercsak megláttam egy a pici plüssmackót egy bolt kirakatában, amely gyermekkorom kedves emlékeit idézte. Szóval arra gondoltam, miért is ne készülhetne a mackó csupa aranyból? Annak ellenére, hogy a Tous kollekciója folyamatosan bővül, a mackó mindig jelen van. Ő valóban nagyon kedves nekem!”

A szívből és szívnek készült Tous medve számos ékszeres dobozkát töltött meg varázslattal 1985-óta. Több, mint 25 év történelem után a mackó a Tous márka szimbólumává vált, és sok-sok embert tett boldoggá. A Tous mára egyike a 100 legkarakteresebb ikonnak a spanyol divatiparban, a Tous mackó pedig kerek, formás alakjával és érzésekkel teli kisugárzásával a kedves gyermekkori emlékek újraélesztésére teremtetett.

A Tous minden egyes termékén megjelenik a visszatérő szimbólum, különleges módon még az ékköves gyűrűkön, medálokon, táskákon, órákon és pólókon is. A márkát olyan neves énekesnők népszerűsítik, mint például Jennifer Lopez vagy Kylie Minogue. A medve nem csak a márka ékszerein köszön vissza, a Tous parfümvonal minden egyes tagján megtalálható. A punkos stílusú parfümpáros medvéje még egy szemkötőt is kapott az angyalszárnyak mellé. Az In Heaven Her parfüm gyümölcsös, édes és virágos illatát az ananász, a ribizli, az alma és a citrom nyitja, szívében pedig a babarózsa, a frézia és a lilaakác rejlik. A parfüm nőies, lágy és kedvesen púderes illatának alapja a vanília, amely könnyed egyensúlyba hozza a parfüm amúgy savanykásan édes illatát.
A Tous mennybéli parfümpárosának férfitagja az In Heaven Him, amely gyümölcsös, citrusos és édes illata számos férfias fűszerrel egészült ki. A parfüm édes illatát most a csillaggyümölcs és a mandarin adja, a fűszerek sorában pedig megjelenik a kardamom, és a parfümöt karakteresen férfiassá varázsoló erőspaprika. Tous parfümje az év bármely napján ideális viselet lehet, könnyed, játékos illata pedig a fiatalabb korosztály egyik kedvencévé vált.