Women'Secret

A Women'Secret egy spanyol fehérnemű márka, amely alsó ruházatot, hálóruhát, fürdőruhát, parfümöt és kiegészítőket tervez és forgalmaz. A Women'Secret céget 1993-ban alapították Madridban, a kreativitás, a hatékonyság és a kényelem jegyében.

A Women'Secret márka a Cortefiel csoport alá tartozik, amely az ötödik legerősebb textilipari cég Európában. A Women'Secret az öreg kontinens egyik legnagyobb fehérnemű lánca, nemzetközi vizekre hajózása pedig 2001-ben kezdődött.

A Women’Secret stílusa ötvözi az igazi női eleganciát a bájos, kedves motívumokkal és színekkel. Természetesen extravagáns fehérneműt is találhatunk, de a márka fő profilja inkább a halvány, finom színeket preferálja, előtérbe helyezve a nőt, nem pedig magát a ruhadarabot. A Women’Secret csapata a fehérneműt, mint kiegészítőt tervezte meg a nők számára, amely kényelmet és önbizalmat áraszt.A Women'Secret parfümvonala is ebben a hitvallásban indult el, az Idesa Parfüm céggel karöltve. A Women'Secret parfümök egyszerű színekben, és lekerekített formákban kerülnek a polcokra. A Women’Secret egyik legsikeresebb parfümcsaládja a W’eau, amely leginkább egy fehér kavicsra emlékeztet. A szimpla alapon elhelyezett felirat színe árulkodik a parfüm főbb illatjegyeiről, a zölddel felfestett W’eau Garden például az igazi mediterrán kertek illatában pompázik. A virágos és gyümölcsös parfümjegyek mellé a Women’Secret, nevéhez hűen, egy apró női titkot is elrejtett az aranyló borostyán képében. A Women'Secret zöld parfümje így vált egyszerre frissítően üdévé, és mégis kiismerhetetlenül rejtélyessé egyszerre.

A Women'Secret W’eau parfümcsaládjának kékkel megnyomott kavicsa egy igazi nyári illat, ennek ékes példája a parfüm neve is, hiszen W’eau Sea néven került a boltokba. A Women’Secret ezúttal olyan citrusos jegyeket válogatott össze, mint a lime és a mandarin, olyan virágokat, mint a rózsa vagy a jázmin, és titkos összetevőként a borostyán mellé a vanília púderes illatát is becsempészte a parfümbe. A 2010-ben megjelent parfüm főként a forró napok ideális kiegészítője egy-egy csinos Women’Secret fürdőruha mellé.