Chopard

Casmir by Chopard EDP / női parfüm Casmir by Chopard EDP / női parfüm EDP / női parfüm 7 760 Ft Casmir by Chopard EDP / női parfüm 7 760 HUF Enchanted by Chopard EDP / női parfüm Enchanted by Chopard EDP / női parfüm EDP / női parfüm 13 130 Ft Enchanted by Chopard EDP / női parfüm 13 130 HUF Wish by Chopard EDP / női parfüm Wish by Chopard EDP / női parfüm EDP / női parfüm 11 770 Ft Wish by Chopard EDP / női parfüm 11 770 HUF
setCustomerId#fhrfauos18dhcbk00r3bgqo7c5oor36v#category#Parfümök>Chopard
Chopard
     
 

Chopard

A Chopard egy svájci székhelyű luxus órákat, ékszereket, és kiegészítőket gyártó cég, melyet az alig 24 éves Louis-Ulysse Chopard alapított 1860-ban. Chopard kezdetben az innovatív ötleteken alapuló pontos zsebórák és kronométerek fejlesztésére összpontosított.

A luxuscikkeket gyártó márka mára nemcsak a svájci pontosságú, precízen megmunkált óráiról, vagy értékes ékszereiről híresült el. A Chopard parfümvonala is luxusminőségű összetevőire, és elegáns formatervezésű üvegcsére büszke. A drágakő formát öltő parfüm a Kívánság névre hallgat, ránézésre nem is hinnénk, hogy ennyi féle illat elfért benne. A Wish ugyanis egyszerre édes, fás, virágos, karamellás, púderes és vaníliás. A kívánságcsillag bőrébe bújt halványkék parfüm olyan, akár egyetlen apró szikra az Esthajnal csillag fényéből.Chopard kívánság teljesítő parfümje briliáns formában is megjelent. A jázmin, a gyümölcsök és a rózsabors illatára alapozó Brilliant Wish parfümje a következő szlogennel került bemutatásra: „A varázslatos univerzum felfedi a női eleganciát és a végtelen ragyogást. Egy ilyen nő megérdemel egy különleges drágakövet. Az időtlen szépség drágakövét. Egy gyémánt. Egy parfüm. Wish...” Az igazi Chopard reklámszöveg beharangozta a parfümcsaládot, legelegánsabb parfümjével pedig újraértelmezi a Wish értékét és ragyogó fényét, és viselőjét szikrázóan nőies aurával ruházza fel.

Chopard férfiaknak készült parfümje a fantáziadús Chopard Pour Homme néven kerül a boltokba, púderes illatát pedig ezernyi kiegészítő fűszerezi férfiassá. A 2006-ban polcokra tett parfüm olyan fűszereket vonultat fel, mint a csillagánizs, a szerecsendió, a bors, a muskotályzsálya vagy a kardamom. A yuzu gyümölcs egzotikus illata ellensúlyozza a fűszerek erős dominanciáját, így a férfiaknak szánt Chopard parfüm nem túl erős, de mégis tartalmaz mindent, ami egy hölgyet az orránál fogva vezet.