Diesel

Bad by Diesel EDT / férfi parfüm Bad by Diesel EDT / férfi parfüm EDT / férfi parfüm 20 060 Ft Bad by Diesel EDT / férfi parfüm 20 060 HUF Bad Intense by Diesel EDP / férfi parfüm Bad Intense by Diesel EDP / férfi parfüm EDP / férfi parfüm 17 830 Ft Bad Intense by Diesel EDP / férfi parfüm 17 830 HUF Fuel for Life Pour Homme by Diesel EDT / férfi parfüm Fuel for Life Pour Homme by Diesel EDT / férfi parfüm EDT / férfi parfüm 20 960 Ft Fuel for Life Pour Homme by Diesel EDT / férfi parfüm 20 960 HUF
Fuel for Life Pour Homme by Diesel Szett 75+100+50 / férfi parfüm Fuel for Life Pour Homme by Diesel Szett 75+100+50 / férfi parfüm Szett 75+100+50 / férfi parfüm 21 640 Ft Fuel for Life Pour Homme by Diesel Szett 75+100+50 / férfi parfüm 21 640 HUF Loverdose by Diesel EDP / női parfüm Loverdose by Diesel EDP / női parfüm EDP / női parfüm 15 350 Ft Loverdose by Diesel EDP / női parfüm 15 350 HUF Loverdose Tattoo by Diesel EDP / női parfüm Loverdose Tattoo by Diesel EDP / női parfüm EDP / női parfüm 14 670 Ft Loverdose Tattoo by Diesel EDP / női parfüm 14 670 HUF
Only The Brave by Diesel EDT / férfi parfüm Only The Brave by Diesel EDT / férfi parfüm EDT / férfi parfüm 21 190 Ft Only The Brave by Diesel EDT / férfi parfüm 21 190 HUF Only The Brave Tattoo by Diesel EDT / férfi parfüm Only The Brave Tattoo by Diesel EDT / férfi parfüm EDT / férfi parfüm 16 480 Ft Only The Brave Tattoo by Diesel EDT / férfi parfüm 16 480 HUF Zero Plus Feminine by Diesel EDT / női parfüm Zero Plus Feminine by Diesel EDT / női parfüm EDT / női parfüm 10 640 Ft Zero Plus Feminine by Diesel EDT / női parfüm 10 640 HUF
setCustomerId#lbb41v5krvc4mdckhsbsfutod0d9ff9a#category#Parfümök>Diesel
Diesel
     
 

Diesel

A Diesel egy olasz design cég, mely a fiatal felnőtt korosztálynak tervezett ruházati cikkeiről vált híressé. A társaság tulajdonosa és alapítója Renzo Rosso, a cég székhelye pedig a mai napig Észak-Olaszországban található.

Az 1978-ban alapított cég kreatív igazgatója és vezető tervezője Wilbert Das, aki 1988 óta dolgozik a Dieselnél. A márka első üzletét 1996-ban, New Yorkban nyitotta meg. Renzo egyszer azt nyilatkozta, hogy cége a marketinget az USA-tól, a kreativitást Olaszországtól, és a precíz rendszert Németországtól tanulta.

A vállalat mára mintegy 2200 embert foglalkoztat, 18 leányvállalata pedig Európában, Ázsiában és Amerikában található. Termékeik közel 5000 üzletben megvásárolhatók, amelyből 300 a Diesel saját márkaboltja.A Diesel szívesen, és gyakran dolgozik együtt más vállalatokkal. Ennek a pozitív és barátságos szemléletnek számos gyümölcse született, például a Fiattal karöltve autót, az AGV-vel bukósisak kollekciót, más cégekkel pedig textileket, konyhai eszközöket, bútorokat és biciklit terveztek. Így születtek meg a Diesel első parfümjei, amely mára egy egész pafümvonal létrejöttét eredményezte.

A márka listavezető parfümpárosa 1997-ben került a boltokba. A női változat, azaz a Plus Plus Feminine összetevőinek listáját olvasva, el sem hinnénk, hogy ennyi minden belefért egy ilyen apró üvegbe. Főbb jegyei a narancs, az ananász, a gyöngyvirág és a fekete ribizli levele, a parfümben mégis leginkább a vanília, a kókusz és a szerecsendió dominál. Ez a kedves, édes illat tartalmaz még cseresznyét, epret, almát, orchideát, sőt még tejet is. És itt még bőven nincs vége a listának. Ez a bájos, édes és púderes parfüm évek óta a nők kedvence.

A plusszos Diesel parfümök férfi tagja egy fűszeres, fás és citrusos illat, melynek dizájnja nem tudni miért hasonlít egy doboz tejre, és ezüstös elejéről miért néz vissza ránk egy foltos tehén. Ugyanis a női változattal ellentétben az illat, egy csepp tejet sem tartalmaz. Ennek ellenére a Plus Plus Masculine egy igazán nem mindennapi, és csupa meglepetést okozó parfüm. Még azok tetszését is elnyeri, akik amúgy nem rajongnak a divatmárkák parfümjeiért.

A Fuel for Life Pour Homme olyan, mint egy a vadnyugaton laposüvegbe rejtett szeszes ital, amely olykor életet menthet. A parfüm nem véletlenül kapta az üzemanyag az élethez nevet. Az üvegcsén külön felhívják rá a figyelmet, hogy óvatosan használd, nyílván azért, mert a nőket azonnal rabul ejti a parfüm gyümölcsös, virágos, édes és mámorító illata.

Az üzemanyag azóta farmer változatban is megjelent, A Fuel for Life Denim Collection Pour Homme ugyancsak édes, de már egy jóval citrusosabb és üdébb illat. A parfümpáros női tagja olyan, mint egy málnás nyalóka. Édes, játékos és vidám. A Fuel for Life Denim Collection Pour Femme egy tökéletes parfüm a melegebb hónapokra.