Dita Von Teese

Fleur Teese by Dita Von Teese EDT / női parfüm Fleur Teese by Dita Von Teese EDT / női parfüm EDT / női parfüm 7 310 Ft Fleur Teese by Dita Von Teese EDT / női parfüm 7 310 HUF   
setCustomerId#k86jk1429sgluv168i07pe3k0r0bleol#category#Parfümök>Dita Von Teese
Dita Von Teese
     
 

Dita Von Teese

Dita Von Teese élő példája annak, hogy egy stílusból mennyi mindet ki lehet hozni. Az eredetileg Heather Renée Sweet néven született hölgy burleszk táncos, modell, jelmez- és parfümtervező és színésznő is egyaránt.

A kis farmervároskában, Rochesterben született lányt a ’40-es évek mozija és a klasszikus, retro stílus iránt érzett határtalan rajongása tette ismertté. Ez a különös szerelem fiatalkorában kezdődött, és legfőbb támogatója saját édesanyja volt, aki számos ruhát vásárolt lányának a régi korszak stílusában. Dita Von Teese anyja rajongását örökölte az aranykor hollywoodi filmjei iránt, példaképének pedig Betty Grablet választotta. Dita Von Teese művésznevét, mintegy tisztelgésként választotta a némafilm színésznő, Dita Parlo előtt. A 2002-es Playboy címlapján való megjelenéshez a színésznőnek szüksége volt egy vezetéknévre is, így ő a Von Treese-t választotta a telefonkönyvből. A magazin ezt helytelenül, Von Teese-nek írta, Dita pedig úgy döntött, kitart a név mellett.

Dita Von Teese számos „Legjobban Öltözött” listán szerepelt, és a divatbemutatók első sorának örök bérletét váltotta ki, különösen a Christian Dior és a Marc Jacobs kollekciók bemutatásakor, mely márkákat ő maga is szívesen viselte. Dita Von Teese az extra szűk, csipkés fűzők híve, erotikus, eltökélt és csábos kisugárzása nagy hatással van a férfiakra.

Stílusát parfümvonalára is átörökítette, a nevét viselő parfüm is retro formát, és titokzatos fekete színt öltött.
A Dita Von Teese egy balzsamos, virágos és fűszeres parfüm, melynek főbb jegyei a babarózsa, a jázmin, a szantálfa, a rózsa és a parfümöt pikánsan megfűszerező feketebors. Dita Von Teese parfümjével senki sem marad láthatatlan, a parfüm ugyanis az egzotikus, füstös illatokat is magában rejti, amely a parfüm viselőjének kisugárzását még sejtelmesebbé, és még rejtélyesebbé varázsolja. A férfiak egyszerűen nem bírnak ellenállni a meg nem fejthető titoknak, így Dita Von Teese éppen a leggyengébb pontjukra hatott parfümjével, az önbecsülésükre. A 2011-ben megjelent parfüm a ’30-as évek vintage stílusát idézi, birtokosaként pedig igazi burleszk dívává változik minden vérbeli, magabiztos nő.