Emanuel Ungaro

Apparition by Emanuel Ungaro EDP / női parfüm Apparition by Emanuel Ungaro EDP / női parfüm EDP / női parfüm 10 640 Ft Apparition by Emanuel Ungaro EDP / női parfüm 10 640 HUF Desnuda by Emanuel Ungaro EDP / női parfüm Desnuda by Emanuel Ungaro EDP / női parfüm EDP / női parfüm 9 520 Ft Desnuda by Emanuel Ungaro EDP / női parfüm 9 520 HUF Diva by Emanuel Ungaro EDP / női parfüm Diva by Emanuel Ungaro EDP / női parfüm EDP / női parfüm 11 770 Ft Diva by Emanuel Ungaro EDP / női parfüm 11 770 HUF
Ungaro Fruit d'Amour Green by Emanuel Ungaro EDT / női parfüm Ungaro Fruit d'Amour Green by Emanuel Ungaro EDT / női parfüm EDT / női parfüm 7 540 Ft Ungaro Fruit d'Amour Green by Emanuel Ungaro EDT / női parfüm 7 540 HUF Ungaro Homme III by Emanuel Ungaro EDT / férfi parfüm Ungaro Homme III by Emanuel Ungaro EDT / férfi parfüm EDT / férfi parfüm 10 870 Ft Ungaro Homme III by Emanuel Ungaro EDT / férfi parfüm 10 870 HUF Ungaro Party by Emanuel Ungaro EDT / női parfüm Ungaro Party by Emanuel Ungaro EDT / női parfüm EDT / női parfüm 6 860 Ft Ungaro Party by Emanuel Ungaro EDT / női parfüm 6 860 HUF
setCustomerId#3cu1m0ekav37agsuka6jckktuda9d1uq#category#Parfümök>Emanuel Ungaro
Emanuel Ungaro
     
 

Emanuel Ungaro

A precizitásról, élénk színekről, és közel sem hétköznapi vonalvezetéséről elhíresült Emanuel Ungaro, 1933. február 13-án született. A francia divattervező olasz származású apja az olaszországi fasiszta felkelések elől menekült a divat hazájába. A szabóként dolgozó apa jól működő cégét fiára kívánta hagyni, így az ifjú Emanuel Ungaro egy varrógéppel, és jelentős mennyiségű szaktudással lett gazdagabb, mire felnőtté vált.

22 évesen Párizsba költözött, három évvel később pedig már a Cristobal Balenciaga divatház számára tervezte különleges ruháit. Négy év múlva Emanuel Ungaro a svájci művész Sonja Knapp, és Elena Bruna Fassio támogatásával megnyithatta saját divatházát a sikk, a pompa és a divat fővárosában.

Ungaro 1973-ban indította el első férfiruha kollekcióját Ungaro Uomo néven, első parfümjét pedig 10 évvel később, 1983-ban mutatta be. A Diva névre keresztelt parfüm hatalmas sikert hozott Ungaro divatháza számára, és ez a siker azóta is töretlen maradt. Az aranyszínű üvegcsébe zárt virágos parfüm az igéző, természetes szépség valódi erejére hívja fel a figyelmet. Emanuel Ungaro fás, púderes és fűszeres illatjegyekkel kiegészített parfümje a középpontba helyezi viselőjét, titokzatos vonzerejének pedig egyetlen férfi sem bír ellenállni. Emanuel Ungaro parfümjének több mint 30 éve tartó népszerűsége nem a véletlen műve.

Emanuel Ungaro parfümvonalának egyik legnagyobb parfümcsaládja az Apparition, azaz a Jelenés nevet viseli. A parfümcsalád vezető tagja egy mozaikokkal díszített üvegben került a polcokra. Az Apparition édes, gyümölcsös parfümje a rózsa és a passióvirág illatával vált teljessé. A málna és a vanília édes jegyei mögé Emanuel Ungaro egy pajkos, pikáns és csípős illatanyagot rejtett, így a bájosnak tűnő parfümmel elsőre mindenki angyalinak tűnhet, de persze senki sem teljesen ártatlan.

A parfümcsalád egzotikus tagja az Apparition Exotic Green, mely egy citrusos és fás parfüm, olyan frissítően vidám illatjegyekkel, mint a citrom, a mandarin, a bambusz, a fahéj és a fekete ribizli.
A tengerparti koktélnak is beillő Emanuel Ungaro parfümöt a férfiaknak készült Apparition Homme követi, zöld, édes, fűszeres, citrusos és ánizsos illatával. A tea, a mandarin, a bors, a rebarbara és az ánizs kavalkádjából született parfüm 2005-ben került a boltokba, míg intenzívebb változata, az Apparition Homme Intense még két évet váratott magára. A vanília, a koriander és a csillagánizs illatával kiegészült parfüm Emanuel Ungaro egyik legédesebb férfi illatává vált, mégis megőrizve férfias erejét.

A vidám, játékos és bohókás illatokat kedvelő nők számára Emanuel Ungaro megalkotta a különleges formát öltő, és virágos motívumokkal díszített parfümjét. Az Ungaro Party vizes, virágos, citrusos és üde illatát a parfümbe rejtett lótusz, gyöngyvirág, citrom, és az édes görögdinnye adja. Az Ungaro Party egy igazi bolondos parfüm a meleg hónapokra.