Estée Lauder

Beautiful by Estée Lauder EDP / női parfüm Beautiful by Estée Lauder EDP / női parfüm EDP / női parfüm 14 220 Ft Beautiful by Estée Lauder EDP / női parfüm 14 220 HUF Modern Muse by Estée Lauder EDP / női parfüm Modern Muse by Estée Lauder EDP / női parfüm EDP / női parfüm 19 380 Ft Modern Muse by Estée Lauder EDP / női parfüm 19 380 HUF Modern Muse Chic by Estée Lauder EDP / női parfüm Modern Muse Chic by Estée Lauder EDP / női parfüm EDP / női parfüm 17 830 Ft Modern Muse Chic by Estée Lauder EDP / női parfüm 17 830 HUF
Modern Muse Le Rouge by Estée Lauder EDP / női parfüm Modern Muse Le Rouge by Estée Lauder EDP / női parfüm EDP / női parfüm 22 090 Ft Modern Muse Le Rouge by Estée Lauder EDP / női parfüm 22 090 HUF Pleasures Bloom by Estée Lauder EDP / női parfüm Pleasures Bloom by Estée Lauder EDP / női parfüm EDP / női parfüm 23 440 Ft Pleasures Bloom by Estée Lauder EDP / női parfüm 23 440 HUF Pleasures For Men by Estée Lauder EDC / férfi parfüm Pleasures For Men by Estée Lauder EDC / férfi parfüm EDC / férfi parfüm 20 740 Ft Pleasures For Men by Estée Lauder EDC / férfi parfüm 20 740 HUF
White Linen by Estée Lauder EDP / női parfüm White Linen by Estée Lauder EDP / női parfüm EDP / női parfüm 20 740 Ft White Linen by Estée Lauder EDP / női parfüm 20 740 HUF   
setCustomerId#0973ru6n7o3lrh3rmc8gj6dr6ianl3uu#category#Parfümök>Estée Lauder
Estée Lauder
     
 

Estée Lauder

Estée Lauder 1946-ban megalapított vállalatát mindössze négy termékre és a természetes női szépségre alapozta.

A magyar felmenőkkel is büszkélkedő gyermeket Josephine Esther Mentzer néven anyakönyvezték. Estée a Queens-i Coronaban nevelkedett, ma ismert neve pedig az Eszti becenév egyik változata. Estée pici kora óta a szépségápolás megszállottja, kémikus bácsikája segítségével sajátította el a bőrápolók készítésének csínját-bínját. Az ifjú lány kezdetben szépségszalonoknak és szállodáknak árulta portékáit.

Eltökéltsége és hatalmas akaratereje jutatta a legnagyobbak közé. Estée Lauder mindig is ragaszkodott ahhoz, hogy termékeinek reklámfotói inspiráló, mégis elérhető szépségeket ábrázoljanak. Korábban olyan szépségek hirdették Estée termékeit, mint Willow Bay, Paulina Porizkova vagy Liya Kebede, ma már Elizabeth Hurleyt, Carolyn Murphyt, vagy Gwyneth Paltrowt láthatjuk a márka plakátjain.

Parfümjeit is az időtlen szépségnek szentelte, ékes példa erre a gyönyörű nevet viselő Beautiful, amely 1985-ben jelent meg. A parfüm egy könnyű, romantikus virágcsokor, melynek ezer virágját a friss-citrusos és meleg-földes jegyek egészítenek ki. A csokorba olyan virágok kerültek, mint a rózsa, a liliom, a magnólia, a szegfű, a tubarózsa, a frézia és a nárcisz.

Az apró örömök parfümje a Pleasures párosa, melynek mind női, mind férfi változata az élet minden pillanatának megélésére biztat. A női Pleasures illata olyan, mint az eső áztatta friss virágok egy hűvös tavaszi reggelen. A parfüm jelszava: Minden nőnek, minden évszakban, minden pillanatban.
A parfümpáros férfi tagja, az uraknak készült Pleasures egy friss, fűszeres és virágos illat, melynek érdekes módon, legdominánsabb illatjegye a nektarin. A parfüm rózsaillatát a bors, a gyömbér, a koriander és a pimento paprika fűszerezi igazán férfiassá.A Pleasures azóta parfümcsaláddá érett. Megjelent a Pleasures Delight, a Pleasures Exotic, a Pleasures Intense, és a Pleasures Bloom. Utóbbi nevéhez hűen egy virágos, rózsás és édes illat, melyről készítői így nyilatkoztak: Meg akartuk ragadni az időtlen örömök fogalmát- az élet egyszerű örömeinek élvezetét, amely a mai világ mindennapi, túlbonyolított dolgait egyensúlyozza. A parfüm főbb jegyei a grapefruit, a málna és a lichi.A Pure White Linen egy igazi nyári illat, amely gyönyörű virágok lágyságát vegyíti az édes gyümölcsök mámorító illatával. A parfümben megjelent a különleges összetevőnek számító tulipán, melyet a jázmin, a gardénia és a rózsa egészít ki. Az illat játékos báját pedig a málna, a zöldalma, a körte és a grapefruit adják. A 2006-os megjelenést számos elbűvölő parfüm követte, mint a Pure White Linen Light Breeze, melyben a citrusfélék, és a Pure White Linen Pink Coral, melyben a púderes virágillat dominál.