JOOP!

All about Eve by JOOP! EDP / női parfüm All about Eve by JOOP! EDP / női parfüm EDP / női parfüm 13 320 Ft All about Eve by JOOP! EDP / női parfüm 13 320 HUF JOOP! Femme by JOOP! EDT / női parfüm JOOP! Femme by JOOP! EDT / női parfüm EDT / női parfüm 11 990 Ft JOOP! Femme by JOOP! EDT / női parfüm 11 990 HUF JOOP! Homme by JOOP! EDT / férfi parfüm JOOP! Homme by JOOP! EDT / férfi parfüm EDT / férfi parfüm 11 990 Ft JOOP! Homme by JOOP! EDT / férfi parfüm 11 990 HUF
Jump! by JOOP! EDT / férfi parfüm Jump! by JOOP! EDT / férfi parfüm EDT / férfi parfüm 11 090 Ft Jump! by JOOP! EDT / férfi parfüm 11 090 HUF Le bain by JOOP! EDP / női parfüm Le bain by JOOP! EDP / női parfüm EDP / női parfüm 12 420 Ft Le bain by JOOP! EDP / női parfüm 12 420 HUF Wow! by JOOP! EDT / férfi parfüm Wow! by JOOP! EDT / férfi parfüm EDT / férfi parfüm 13 100 Ft Wow! by JOOP! EDT / férfi parfüm 13 100 HUF
JOOP! Homme by JOOP! Deo Stift / férfi JOOP! Homme by JOOP! Deo Stift / férfi Deo Stift / férfi 5 700 Ft JOOP! Homme by JOOP! Deo Stift / férfi 5 700 HUF   
setCustomerId#06k9q91a4bdpkht3gccimf2d0ft9aair#category#Parfümök>JOOP!
JOOP!
     
 

JOOP!

A JOOP! egy modern ruházati és kozmetikai cég, melyet a német divattervező, Wolfgang Joop alapított 1986-ban Hamburgban, Németországban. Joop, aki divattermékeit saját vezetéknevén értékesíti 1981-óta, végre elindíthatta saját márkáját. A cég női és férfi ruházati termékeket, gyermekruhákat, kiegészítőket, órákat és lakberendezési cikkeket nyújt a nagyközönség számára.

A másodlagos farmer és sportruházat kollekció, a JOOP! Jeans, 1988-ban jött létre. A cég legkedveltebb termékei a hatalmas kínálatot nyújtó parfümvonalának tagjai, mely eredetileg 1987-ben indult. A 90-es években a JOOP! illatokat az amerikai piacra is bevezették, míg divattermékei a New York-i Divat Héten szerepeltek.

A JOOP! parfümjei bár híresek egyszerű formájukról, és egyetlen színből álló kidolgozásukról, vibráló és vidám színeit elsőre megtaláljuk a boltok polcain. A szinte már messziről kiabáló parfümük vezető parfümpárosa a márka nevét viseli. A JOOP! Femme fás, púderes illata a szabadság érzetét nyújta, és a felhők közé emel. A parfüm alapját adó aldehides illatjegyek, a koriander, a gyümölcsös jegyek és a citrom után a jázmin, a rózsa, a gyöngyvirág és a narancs virága lágyítja az összhatást. Az 1987-es parfüm sikere megjelenése óta töretlen, ennek oka, hogy tervezői időtálló alkotást hoztak létre, mely a mai, felgyorsult világban is megállja helyét.

Az ellentmondásos színt öltő JOOP! Homme sötét rózsaszín színével hangsúlyozza a férfiasságot. Mert az igazi férfi, viseljen bármilyen színt, igazi férfi marad. A fűszeres, púderes, virágos, citrusos és fás parfüm ennél összetettebb aligha lehetne. A fahéj, a vanília és a tonkabab intenzív illatához a jázmin, a szantálfa és a narancsvirág csatlakozott. A természetes erő megtestesítőjeként megalkotott parfüm két évet váratott magára. Az egzotikus illatjegyekkel is rendelkező JOOP! Homme a hűvösebb hónapok éjszakáin segíti a vadászni vágyó férfiakat útjukon.

A fűzöld Go üvegét egy hatalmas felkiáltójel díszíti, mely játékra hívja viselőjét. Az életet, kihívást és megmérettetéseket kedvelő fiatal férfiaknak készült fás, citrusos parfüm összetevői sem mindennapiak. A keserű narancs, a tűzvörös pimento paprika, és a hihetetlenül savanyú rebarbara elképzelhetetlen összhatását a viola, a fenyő és a ciprus frissítő illata lágyítja.

Az élénk rózsaszínű, ezúttal már női JOOP! parfüm édes, púderes és fás illata az izgalmakra vágyó, életigenlő és érzéki fiatal nők kiegészítője. A JOOP! Thrill izgalmas, energikus és csábító. A barack, a liliom és az írisz nőiessé varázsolja az éjszakai élet szerelmeseinek parfümjét. A dinamikus, édes illat a lányok tökéletes fegyvere lehet, a mámorító parfüm varázslatos illatának ugyanis egyik férfi sem tud ellenállni. A JOOP! Thrill parfüm boszorkányos bájitallá változik a női kezekben.