Marc Jacobs

Daisy by Marc Jacobs EDT / női parfüm Daisy by Marc Jacobs EDT / női parfüm EDT / női parfüm 15 260 Ft Daisy by Marc Jacobs EDT / női parfüm 15 260 HUF Daisy by Marc Jacobs Szett 100+75 / női parfüm Daisy by Marc Jacobs Szett 100+75 / női parfüm Szett 100+75 / női parfüm 21 440 Ft Daisy by Marc Jacobs Szett 100+75 / női parfüm 21 440 HUF Daisy Eau So Fresh by Marc Jacobs EDT / női parfüm Daisy Eau So Fresh by Marc Jacobs EDT / női parfüm EDT / női parfüm 19 950 Ft Daisy Eau So Fresh by Marc Jacobs EDT / női parfüm 19 950 HUF
Daisy Love by Marc Jacobs EDT / női parfüm Daisy Love by Marc Jacobs EDT / női parfüm EDT / női parfüm 15 760 Ft Daisy Love by Marc Jacobs EDT / női parfüm 15 760 HUF Honey by Marc Jacobs EDP / női parfüm Honey by Marc Jacobs EDP / női parfüm EDP / női parfüm 18 450 Ft Honey by Marc Jacobs EDP / női parfüm 18 450 HUF Perfume by Marc Jacobs EDP / női parfüm Perfume by Marc Jacobs EDP / női parfüm EDP / női parfüm 12 700 Ft Perfume by Marc Jacobs EDP / női parfüm 12 700 HUF
Rain by Marc Jacobs EDT / unisex parfüm Rain by Marc Jacobs EDT / unisex parfüm EDT / unisex parfüm 17 170 Ft Rain by Marc Jacobs EDT / unisex parfüm 17 170 HUF   
setCustomerId#pd9jenaq3gqrofl51u4k37tjifvuauol#category#Parfümök>Marc Jacobs
Marc Jacobs
     
 

Marc Jacobs

Marc Jacobs amerikai divattervező, és saját nevén alapított cég főtervezője. A márka mára több mint 200 üzlettel rendelkezik a világ 80 országában.

Jacobs egy zsidó család gyermekeként született 1973 áprilisában, New Yorkban. Hét évesen, apja halála után, testvéreivel és anyjával maradt. Anyja mentális betegsége, és megromlott kapcsolatuk miatt Jacobs tinédzserként apai nagyanyjához költözött az Upper West Side-ra. Érettségijét 1981-ben szerezte egy művészeti és dizájn gimnáziumban, majd a Parsons dizájn szakán tanult tovább.

Tanulmányai befejeztével 1997-től a Louis Vuitton divatház kreatív igazgatójaként dolgozott. Jacobst a Time magazin "2010 Time 100" listáján a világ 100 legbefolyásosabb embere közé választotta, az Out Magazine 2011-es „50 leghatalmasabb meleg férfija és nője” listáján a 12. helyen végzett.
Marc Jacobs 1993-ban megalapította saját divatházát, hamarosan pedig a márka parfümvonalát is elindította.

A divattervező nevét viselő parfümpáros igazán egyszerű, és letisztult formát öltött. A Marc Jacobs Men fás, fűszeres parfümje 2002-ben került a boltokba, főbb illatjegyei pedig a cédrus és a bergamott. A férfias és üde parfüm tavasztól őszig nyújt frissítő és felszabadító érzést a dolgos mindennapokban.
A parfümpáros női tagja, a Marc Jacobs Perfume szintén fűszeres és balzsamos, nőiessé pedig az üvegcsébe került virágok teszik. A frézia, az írisz, a gardénia és a rózsa elegáns illatát az egzotikus fűszerek teszik egyedivé. A krémes, könnyed parfüm a tavaszi napok tökéletes kiegészítője.

Marc Jacobs egyik legnagyobb parfümcsaládja a Daisy nevet viseli. A név árulkodó, hiszen a százszorszép a kifinomult, csábító, és káprázatos nők jelképe, mindezt egy egyszerű, de mégis bájos formában. Bár a Daisy összetevőinek listája nem túl hosszú, a parfüm mégis egyszerre üde, virágos, púderes, fás és illatában jelen vannak a zöld, a levegős és a vizes jegyek.
A parfümcsalád édes, gyümölcsös változata a Daisy Eau So Fresh, melyet a málna, a körte, a licsi és a szilva tesz elbűvölővé. A kedves, virágos üveg tartalma a jázmin, a rózsa, a viola és az almavirág szépségével ruházza fel viselőjét.

Marc Jacobs virágos parfümjeinek sorából a Lola sem maradhat ki. A rózsás, vaníliás illat 2009-ben jelent meg, két évvel később pedig kiegészült egy gyümölcsös, édes, virágos parfümmel. Az OH, Lola! névre keresztelt parfüm a málna, ciklámen és magnólia illatában pompázik. A rózsaszín és romantikus parfümöt a gyermeki szépségű színésznő, Dakota Fanning népszerűsíti.

A férfiaknak tervezett Marc Jacobs parfümök a belső energiát testesítik meg. A Bang fűszeres illata mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A bors és rózsabors intenzív illatára épülő férfi erőt azóta tovább fokozták, a Bang Bang 2010-ben került a polcokra. A szantálfát a kardamom és a vizitorma egészíti ki ebben a friss, fűszeres és balzsamos parfümben.