Shiseido

Ever Bloom by Shiseido EDT / női parfüm Ever Bloom by Shiseido EDT / női parfüm EDT / női parfüm 18 480 Ft Ever Bloom by Shiseido EDT / női parfüm 18 480 HUF Ever Bloom by Shiseido EDP / női parfüm Ever Bloom by Shiseido EDP / női parfüm EDP / női parfüm 19 830 Ft Ever Bloom by Shiseido EDP / női parfüm 19 830 HUF Ever Bloom Ginza Flower by Shiseido EDP / női parfüm Ever Bloom Ginza Flower by Shiseido EDP / női parfüm EDP / női parfüm 21 190 Ft Ever Bloom Ginza Flower by Shiseido EDP / női parfüm 21 190 HUF
Ever Bloom Sakura Art Edition by Shiseido EDP / női parfüm Ever Bloom Sakura Art Edition by Shiseido EDP / női parfüm EDP / női parfüm 23 440 Ft Ever Bloom Sakura Art Edition by Shiseido EDP / női parfüm 23 440 HUF Zen by Shiseido EDP / női parfüm Zen by Shiseido EDP / női parfüm EDP / női parfüm 18 260 Ft Zen by Shiseido EDP / női parfüm 18 260 HUF  
setCustomerId#ovlok9a5cq22blmld1k8u5kerbagt2p9#category#Parfümök>Shiseido
Shiseido
     
 

Shiseido

Shiseido egy nagy japán hajápolási és kozmetikai termékeket gyártó cég. Az egyik legrégebbi kozmetikai vállalatként számon tartott Shiseido 1770-ben jött létre, és mára a világ negyedik legnagyobb szépségápolási cégévé nőtte ki magát.

Arinobu Fukuhara , a japán haditengerészet vezető gyógyszerésze 1872-ben megalapította a Shiseido Gyógyszertárat. Később ellátogatatott az Egyesült Államokba és Európába, majd hazatértekor egy szóda szökőkúttal egészítette ki boltját. Ez utóbbi lett a Shiseido Parlour vendéglátói tevékenységek elindítója, melyet a fagylalt bevezetése követett Japánban. A Shiseido név igen összetett jelentéssel bír, egyetlen szóban foglalja össze a hosszú fogalmat: Dicsérni a föld erényeit, amely az új életet táplálja, és jelentős értékeket adományoz a világnak.

A kozmetikai termékek és sminkek egész sorát felvonultató Shiseido márka parfümvonalat is indított. Legismertebb parfümcsaládja a Mahájána buddhizmust követő iskolák összefoglaló japán elnevezését viseli, a Zen-t. A megvilágosodást és belső béke elérését hangsúlyozó filozófia és tanok a márka parfümjeiben is helyet kaptak. A parfümcsalád vezető női tagja a sárga, kockaformát öltő Zen, egy citrusos, fás és virágos parfüm. A grapefruit, a narancs, az ananász és a lótusz mellett megjelenik az egzotikus illatot árasztó füstölő intenzív és a fenyő üde illata is. A 2007-ben újjászületett parfüm az érett gondolkodású, határozott nők társa lehet.

A Zen Men dallamos elnevezése, és ezüstös formatervezése fűszeres, fás, citrusos, gyümölcsös és frissítő parfümöt rejt. A szerecsendióra, körtére és pacsulira alapozott parfüm titkos összetevője a frissen kiképzett bőr egyedi illata, melyet a ritka szépségű rododendron virága lágyít. A tiszta illatú, közkedvelt parfüm ideális viselet tavasztól őszig, a munkás hétköznapokon pedig egy megnyugtató és csendes védőburkot hoz létre viselője körül.

Shiseido virágos, gyümölcsös és édes parfümje a tisztaság megtestesítője. A korriander, bergamott, fekete ribizli és málna négyesével nyitó parfüm szívében a jázmin, a frézia, a rózsa, a magnólia és a jácint nyugszik. Az energia, életerő és érzékiség finom keverékeként megszületett Zen White Heat Edition parfüm az élet erkölcsös, nyugodt, de mégis elsöprő élvezetére buzdítja viselőjét, így teremtve harmóniát saját magunk, és környezetünk között.