Tommy Hilfiger

Freedom Sport by Tommy Hilfiger EDT / férfi parfüm Freedom Sport by Tommy Hilfiger EDT / férfi parfüm EDT / férfi parfüm 8 660 Ft Freedom Sport by Tommy Hilfiger EDT / férfi parfüm 8 660 HUF Loud for Her by Tommy Hilfiger EDT / női parfüm Loud for Her by Tommy Hilfiger EDT / női parfüm EDT / női parfüm 12 280 Ft Loud for Her by Tommy Hilfiger EDT / női parfüm 12 280 HUF Tommy by Tommy Hilfiger EDT / férfi parfüm Tommy by Tommy Hilfiger EDT / férfi parfüm EDT / férfi parfüm 10 150 Ft Tommy by Tommy Hilfiger EDT / férfi parfüm 10 150 HUF
Tommy Girl by Tommy Hilfiger EDT / női parfüm Tommy Girl by Tommy Hilfiger EDT / női parfüm EDT / női parfüm 10 150 Ft Tommy Girl by Tommy Hilfiger EDT / női parfüm 10 150 HUF Tommy Girl Brights by Tommy Hilfiger EDT / női parfüm Tommy Girl Brights by Tommy Hilfiger EDT / női parfüm EDT / női parfüm 9 300 Ft Tommy Girl Brights by Tommy Hilfiger EDT / női parfüm 9 300 HUF  
setCustomerId#qv480jm5h0tlpo2v4tr1bnfnts0k894a#category#Parfümök>Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
     
 

Tommy Hilfiger

Thomas Jacob Hilfiger, ismertebb nevén Tommy Hilfiger amerikai divattervező, és saját nevét viselő márkájának megalapítója.

Hilfiger 1951 márciusában született New Yorkban, másodikként egy kilenc gyermekes családban. Germán-svájci ékszerész apja és ír-amerikai származású ápolónő édesanyja révén igen sok nemzettség vére csorog az ereiben. Hilfigert szülei eredetileg mérnök pályára szánták.

Tanulmányai befejeztével dolgozni kezdett, 18 évesen farmereket és trapéznadrágokat vásárolt, melyeket díszítés és némi változtatás után Elmirában adott tovább. Később megnyitotta saját boltját The People’s Place néven. Cégét 1984-ben alapította saját becenevén, mely 1992-re világhírú divatházzá nőtte ki magát.

Tommy Hilfiger, mint sok más divatház, a nagy siker után a márka parfümvonalát is elindította. A Tommy névre keresztelt parfüm 1995-ben jelent meg. A főként friss, fűszeres és citrusos parfüm virágos, gyümölcsös és zöld illatjegyekkel is rendelkezik, így szinte minden férfitípus számára ideális. A fiatalabb korosztályt célzó parfüm az ifjú kori, kötöttségektől mentes, laza napokat jelképezi, melynek minden percét barátokkal és az élet élvezésével töltött szinte minden férfi.

A parfüm női változata, a Tommy Girl elődjének életérzésére húz magas sarkú cipellőt. A tisztán virágos és egy leheletnyit citrusos parfüm a vidám, pletykás délutánokra emlékeztet, mikor barátnőinkkel először készültünk az esti buliba anyukánk rúzsát próbálgatva.

A Tommy farmer változata, a Tommy Jeans ennél egyszerűbb összetevőket aligha tartalmazhatna. Tommy Hilfiger ebben a parfümjében nem illatjegyek százait kívánta felsorakoztatni, egyszerűen csak kiválasztott hármat, amiben sosem csalódunk. A grapefruit, a narancs és a mandarin savanykásan édes illata tökéletes választás a melegebb hónapokban.

Az egyszerűen csak T néven boltokba került parfümpáros férfi tagja is a citrusos illatokat részesíti előnyben. A férfi T Man parfümjében a lime és a mandarin mellett, a fenyő üde illatát is élvezhetjük. Tommy Hilfiger szerint parfümje nagyon szórakoztató, nagyon tiszta és nagyon szexi. A palack formája egy férfi mellkast ábrázol, mely erős és férfias, míg az áttetsző üveg jelentése tisztaság és frissesség.
A hölgyeknek készült T Girl sem hanyagolhatja a citrusos illatjegyeket, a mandarin és bergamott nyitányát azonban olyan virágok kísérik, mint a nárcisz, a rózsa és a liliom. Az egyszerre friss, nőies és egzotikus parfüm 2001-ben követte társát.

A „hangos” parfümpáros mindkét tagja az igazi rock ’n’ roll életérzést árasztja magából. A rózsaszín és fekete lemezeket mintázó parfümös üvegcsék női tagja, a Loud for Her, a licsi és a rózsa intenzív illatával hívja táncba a férfiakat.