Az Ország Illata 2019

Parfümplázánál más webáruházakkal együttműködve idén is belevágtunk az izgalmas kalandba, hogy két körös játékunkban kiderítsük, melyik az ország kedvenc illata. Szavazz az általad leginkább kedvelt parfümre, ha azt szeretnéd, hogy a Te kedvenced nyerje el Az Ország Illata címet, mind a női, mind a férfi parfümök között! Ez még nem minden! Idén leadhatod voksodat  2019 legjobb új parfümje kategóriában is, hogy növeld nyerési esélyeidet!

Tavaly az Ország Női Illata Chanel Coco Mademoiselle EDP, férfi illata pedig Hugo Boss Boss Bottled EDT volt. Ezekre a parfümökre idén kérjük ne szavazz, hogy átadhassák győztes koronájukat.

A játék menete

I. kör: Nevezd be kedvenc illataidat!

Az I. kör keretén belül október 6. vasárnap éjfélig várjuk parfüm nevezéseiteket mindkét kategóriában! Érdemes játszani, hiszen a szavazók között kisorsolunk egy Replay Stone Supernova For Her EDP női parfümöt és egy Replay Stone For Him EDT férfi illatot! 

Sorsolás: 2019. október 7. (hétfő)

II. kör: Szavazz a Top10-es listára!

Október 7-én a szavazataitokat összesítjük és közzétesszük Az Ország Illata 2019 Top10-es listáját mindkét kategóriában. A listán található parfümökre október 7-20. között szavazhattok!

Sorsolás: 2019. október 21-én, amikor kiderül, hogy melyik női és férfi illat nyerte el a kitüntető címet, illetve a 2019-es újdonság kategória nyertes illatait is kihirdetjük. A szavazók között kisorsoljuk, a fő kategóriában nyertes női és férfi illatot!

Növeld esélyeidet! Ha a plusz két kategóriában is szavazol, többször veszel részt a sorsolásban.

Növeld esélyeidet!

Az eredményről a feliratkozókat a megadott e-mail címen értesítjük, a nyertes neve pedig ezen az aloldalon és Facebook oldalunkon is megtekinthető lesz.