Garancia

Cégünk kizárólag eredeti parfümöket árul, ezért 100%-os visszavásárlási garanciát vállal az összes forgalmazott és kiküldött termékre.

Amennyiben valamilyen oknál fogva nincs megelégedve a kiszállított parfümmel, jelezze ügyfélszolgálatunknak. Munkatársaink tájékoztatni fogják a részletekről, és a teendőkről. 

Garancia érvényesítésének folyamata:

  • 1. A csomag átadását követően, bontsa ki és vizsgálja meg, hogy azt az illatot kapta-e, amit megrendelt az Interneten.
  • 2. Amennyiben nem azok a termékek vannak a csomagban, amiket megrendelt, vagy a parfümök sérülten érkeztek meg a csomagban, kérem jelezze azt ügyfélszolgálatunknak.
  • 3. Ha véletlenül rossz parfümöt küldtünk, vagy szállítás közben megsérült az áru, a fogyasztóvédelmi szabályoknak megfelelően 14 napon belül kicseréljük.

A garanciáról és más információkról bővebben olvashat Általános Szerződési Feltételeinkben

Teszter termékek bemutatása

A teszterek ugyanolyan üvegben és minőségben kerülnek forgalomba, mint a hagyományos parfümök, kizárólag csomagolásukban térnek el a hagyományos parfümkiszereléstől. Tehát nem hiányzik a parfümből, nincs kifújva semmi, ugyanúgy eredeti a parfüm, csak a szokványos csomagolás hiányzik illetve számos parfüm esetében a kupak. Olyankor érdemes Teszter parfümöt vásárolni, ha saját használatra és nem ajándékba veszi, mert így megspórolhatja a csomagolás árát.