Kiszállítás

1.1. Rendelés leadása 
A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található kötelező mezőket maradéktalanul kitölti (név, e-mail cím, telefonszám). Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Parfumplaza.hu webáruház felelősséget nem vállal.  

1.2. Szállítási költség 

Parfüm és parfüm szett kiszállítási díja az egész ország területén minden esetben 999 Ft. 
A parfümös kozmetikumok, gyermek parfümök, feromonos termékek, illetve a kozmetikum, smink, hajápolás és életmód kategóriák termékeinek kiszállítási díja 1499 Ft, de 15 000 Ft összérték felett, avagy, ha legalább egy parfüm vagy parfüm szett szerepel a rendelésben, úgy 999 Ft


1.3. Rendelés teljesítése

Áruházunk raktárkészlettel nem rendelkezik, minden terméket a beérkező rendelések alapján szerzünk be.

Ennek okán a rendeléseket 2-5 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. A termékek kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik. 

Bizonyos parfümök, illetve a kozmetikai, smink, hajápolási termékek nagy részének beszerzése több munkanapot is igénybe vehet, így rendelésükkor előfordulhat, hogy akár 5-nél több munkanap is eltelik a csomag kézbesítéséig. Erről igyekszünk rendeléstől számított pár napon belül értesítést küldeni.

1.4. Kiszállítás módjai

Termékeinket az egész ország területére tőlünk függetlenül működő futárcégek juttatják el Önhöz. 

1. Házhozszállítás
E-mailben értesítjük, ha átadtuk a csomagot a futárszolgálatnak, és ők a következő munkanapon szállítják.

 

A csomag hollétéről futárszolgálatnál lehet érdeklődni a futárszolgálat online felületein található elérhetőségeken.

 

A szállítást megelőzően a futárszolgálat e-mailben és / vagy telefonos üzenetben jelzi a várható kiszállítási időpontot, a szállítás napján pedig telefonhívással és / vagy telefonos üzenetben értesíti Önt a megadott mobilszámon.

 

2. Csomagpontra történő szállítás

E-mailben értesítjük, ha átadtuk a csomagot a futárszolgálatnak, és ők Budapestre egy munkanap alatt, míg vidékre két munkanap alatt szállítják ki. 

Az üzenet megérkezésétől számítva általában 5 nap áll a rendelkezésére, hogy átvegye csomagját az adott pont nyitvatartási idején belül bármikor. Erről a futárszolgálat pontos értesítést küld.

 

3. Csomagautomatába történő szállítás

E-mailben értesítjük, ha átadtuk a csomagot a futárszolgálatnak, utána a Foxpost futárszolgálattól kap majd Viber üzenetet vagy SMS-s illetve e-mail értesítést, amikor a csomag megérkezik a kiválasztott automatába. A rendelésleadás és az értesítés között minimum 3 munkanap eltelik.
 

A csomagautomatákból általában a kiszállítást követő 7 napig lehet átvenni a csomagot, de a pontos feltételekről a kiszállító partner értesíti Önt.

 

1.5. Fizetés 

Barion rendszeren keresztül: előre fizetve bankkártyával - az internetes fizetési mód ingyenes.

Utánvéttel: a rendelés ellenértékét a termék átvételekor fizetve - választhatóan készpénzzel vagy bankkártyával. Az utánvétes fizetési mód 399 Ft-os kezelési költséggel jár.

Csomagautomatába kért csomagok esetén az utánvét csak bankkártyával lehetséges! 

1.6. Átvétel 

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a csomag átvétele előtt mindenképpen győződjenek meg róla, hogy a külső csomagolás bontatlan, sértetlen. A vevő a csomagot csak abban az esetben tudja kibontani, tételesen átnézni, ha azt a futárnak kifizette! Megértésüket köszönjük! 

1.7. Sikertelen csomagátvétel 

Házhozszállítás esetén amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. 


1.8. Átvétel időintervalluma 

A házhozszállítás túlnyomórészt 8-17 óra között (munkaidőben) történik, ezért, kérjük arra a címre rendelje a csomagot, ahol napközben tartózkodik, vagy meg tudja oldani az átvételt. Amennyiben munkahelyi címet ad meg, kérjük jelölje meg a cég nevét is a megrendelőlap megjegyzés rovatában. 

Csomagpontos kézbesítés esetén a pontra érkezéstől kezdve 5 naptári napja van átvenni a csomagot.

Csomagautomatába érkezés után 7 naptári nap áll rendelkezésre átvenni a csomagot. 

1.9. Szavatosság 

A Parfümpláza szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadóak. A rendelet teljes szövegét itt olvashatja: 
kattintson ide.  

1.10. Elállás joga 

Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 munkanapon belül elállási joga van. Ennek részleteiről, továbbá a rendelés menetéről, a kiszállításról, a garanciáról és minden egyéb kapcsolódó információról bővebben olvashat 
Általános Szerződési Feltételeinkben.