Bak

A bak nő jellemvonásai:

A Bak nő hagyományos és független. Mindig több célt tűz ki maga elé, ezért csak ritkán sikerül mindent bevégeznie. Nyugodt természet, de ha bántják, nem felejti el, sőt bosszúálló. Az élet megadja neki a szükséges kényelmet, a biztos megélhetést, külsőleg is ápolt és jó ízlésű, mértékkel sminkeli magát, nem feltűnősködik, mégis szereti, ha csodálják.

Temperamnetumát tekintve az a típus, aki mindig saját maga igyekszik rendezni az életét. A tétlenséget nem tűri, ezért mindig talál valamit, amivel kitöltheti az idejét.

Érzelmi életére jellemző, hogy látszólag távolságtartró, pedig csak elővigyázatos. A Bak nő ritkán keveredik alkalmi szerelmi viszonyokba. Nem könnyű meghódítani, s ami még vonzóbb benne, hogy varázsa nem halványul el a korral. Lobbanékony természet, akit a legapróbb jel is lázba hoz, de meghittségben nincs fantáziája, nem tér el a tradícióktól.

Ajánlat Hölgyeknek: orientális, fűszeres illatcsalád

#MODUL::PRODUCT$2261,1541,676,1001,1774,3750,22605#

A bak férfi jellemvonásai:

A Bak szülötte szívesen hagyatkozik az ösztöneire. Annak ellenére, hogy ravasz és hallgatag, a hazugságot gyűlöli, s ő maga igyekszik őszinte lenni. Mivel hidegnek és érzéketlennek tűnik, nehezen megközelíthető, de valójában szenved magányossága miatt és szeretné mindenki rokonszenvét megnyerni. Céljai eléréséért bármit megtesz, sokat ígérget, s még az sem zavarja, ha gyakran nem képes eleget tenni a feladatainak és teljesen beváltani az ígéreteit.

Temperamentumát tekintve nem szereti a társaságot, a különböző összejöveteleket - csak a munkának él. A kudarcok nem törik le, bármit képes ugyan olyan lendülettel újrakezdeni.

Érzelmi életére jellemző, hogy érzéki típus. Ha a Bak férfinak megtetszik valaki, nem ismer ellenvetést, képes erőszakos leni. Egész egyszerűen nem érdekli, hogy ő tetszik-e valakinek vagy sem, a szerelemben mindent elvár és keveset ad. Kedveli a fiatal nőket, akiket könnyen elszédíthet játékosságával, romantikus készülődéseivel.

Ajánlat Uraknak: aromás, fougére illatcsalád

#MODUL::PRODUCT$24527,1777,24416,23808,21045,24431#

Más csillagjegyek:

Bak

Vízöntő

Halak

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas