Bika

A bika nő jellemvonásai:

A Bika jegy női szülötte nagyon jó barát, de ellenségnek annál veszélyesebb. Intuitív intelligenciája és veleszületett ravaszsága révén mindig ő győzedelmeskedik. Gyakorlatias és idealista egyszerre, aki hamar uralja a környezetét. Kitartóan és körültekintően képes kialakítani baráti körét, megalapozni életterét. Különös érzékkel képes felismerni saját hibáit, mérsékelni önmagát.

Temperamentumára igaz, hogy ismerni akarja az életét. Kiváló társasági készsége mindig emlékezetessé teszi a vele való beszélgetéseket. Érdekessége, hogy ha elérte a célját és biztonságban érzi magát, végül kihuny minden érdeklődése és hajlamos ellustulni. 

Ha egy férfi megtetszik neki, nem kíméli ostromától, minden eszközt bevet a meghódítására. Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül hagyni. Az, aki képes neki megadni, amit elvár, hamar meghódíthatja. Csakhogy minél több férfit ismer meg, annál igényesebbé válik partnerével szemben. Szereti a megállapodottságot.

Ajánlat Hölgyeknek: virágos, gyümölcsös illatcsalád

#MODUL::PRODUCT$24158,24455,21281,2030,24342,19373,18246#

A bika férfi jellemvonásai:

A Bika szülött komplikált, szeszélyes férfi, jelleme mégis idomítható. Ha kihozzák a sordrából nagyon erőszakos, de hamar jóváteszi hibáit, mert tudja, ez semmi jót sem hozhat rá. Szívesen tanul és szereti a művészetet. Nagyon bízik a saját értelmében, ezért nem fogad el tanácsokat. Türelmes, mégis folyton valami belső nyugtalanság tartja éberen. Csökönyös, de kitartóan halad a célja felé, igaz, jobbára kacskaringós mellékutakon. Az üzleti életben nagyon elővigyázatos. Nem fukar, de nem is költekezik feleslegesen.

Temperamentumából adódik, hogy ha valamit nem tud békésen megoldani, megszerezni, azt paranccsal próbálja elérni. Akkor boldog, ha nehézségekbe ütközik. De a testi-lelki sérelmekből nehezen épül fel. Képes olyan ügyekért is kiállni, melyek sikere teljesen kilátástalan.

A Bika erős fizikumú és nagy lelkierejű ember. A nők az ideális szeretőt látják benne. Ezzel együtt nem hajlandó bármilyen környezetben és bárhogy viszonyt kezdeni valakivel. A szerelemben ugyan nagyon érzékeny, egyszerű és közvetlen marad. Mindig alaposan előkészíti a terepet és csakis akkor vállalkozik egy kapcsolatra, ha előzőleg jól átgondolt mindent. 

Ajánlat Uraknak: fás, ciprusos illatok

#MODUL::PRODUCT$1668,22724,24481,23134,18884,13574#

Más csillagjegyek:

Bak

Vízöntő

Halak

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas