Fórum szabályzat

Véleményírás

Az egyes termékekkel kapcsolatos vélemények írásához, illetve egyéb fórumbejegyzés elküldéséhez nem szükséges regisztráció. A hozzászólónak csak a becenevét kell megadnia és a termékekkel kapcsolatos véleménye nyilvánosságra kerül.

Az értékelések

A felhasználók hozzászólásuk beírásával korlátlan - a másolás, átdolgozás, nyilvános közzététel és a terjesztés jogát is magában foglaló - felhasználási jogot adnak a parfumplaza.hu részére.

Adatvédelem

A hozzászólásokról nem tárolunk semmilyen személyes információt! Tilos egy másik személy valós, személyes adatát (név, lakhely, munkahely, beosztás stb...) engedély nélkül közzé tenni! Az ilyen hozzászólások moderáláskor azonnali törlésre kerülnek.

Moderálás

A hozzászólás közzétételével a felhasználó lemond hozzászólása feletti rendelkezési jogáról, anyagi vagy más jellegû követelést a későbbiekben arra alapozva nem támaszthat.
Minden fórum bejegyzés utólagos moderáción esik át. A hozzászólások tartalmáért a Parfumplaza.hu felelõsséget nem vállal, de ha az adott hozzászólás saját vagy mások jogos érdekeit illetve közérdeket sért, azt indoklás nélkül törölhető. A hozzászólásban nem lehet más vállalkozást, terméket, szolgáltatást reklámozni, beleértve a nyereségérdekelt, bevételorientált weblapokat is, melyeknek a mûködtetõ cég nem kíván nyilvánosságot biztosítani.

Letiltás

A moderátorok a jogsértõ, továbbá a kulturált társalgást szándékosan vagy ismétlõdõen akadályozó felhasználók IP-címérõl érkezõ hozzáféréseket korlátozhatják.