Halak

A halak nő jellemvonásai:

A Halak érdekes természetű nő. Ha el akar játszani valamilyen szerepet, bármilyen alakot könnyen magára tud ölteni. Nagyon nőies, barátságos és leleményes. Mivel másokkal szemben megértő, igen sok barátja van. Mindig bizonytalan mindenben, ezért környezetétől folyton elvárja, hogy igazolják magukat, hogy minden bizonygassanak. Mások megítélésében a látszat nem hat rá, inkább az érzékeire támaszkodik. A sikert mások szolgálatában vagy a művészetben érheti el.

Inkább álmodozó vármérsékletű, mintsem túl aktív. Nehezen tűri a zajt és kerüli a konfliktusokat.

Érzelmi életét tekintve könnyen elbűvöli a férfiakat, viszont maga is könnyen szerelembe esik. De valahogy mindig rosszul választ. Folyton az eszményi szeretőt keresi, pedig fél a kalandoktól, mindig dramatizálja a helyzetet. A meghittségben kellemes atmoszférát teremt, játékos és nincsenek komplexusai. Hamar elszédíthető, még ruhája szépségétől is képes meghatódni.

Ajánlat Hölgyeknek: virágos illatcsalád

#MODUL::PRODUCT$22706,1522,24502,24220,18084,1967#

A halak férfi jellemvonásai:

A Halak férfi csupa ellentmondás, ezért részéről bármire számíthatunk. Szentimentális álmodozó, aki nem a reális világban él, hanem valamely saját maga által megalkotott képzeletbeli világban. Mégis értlemes és ésszerű, akit nem érdemes a látszat után megítélni. Labilitása ellenére is különösen érzékeny és alkotó egyéniség, aki bármiből képes valamit létrehozni. De befolyásolható, sőt könnyen átveszi mások ötleteit és szokásait, nincs saját véleménye, saját meggyőződése. 

Valahogy mindig megtalálja a legkönnyebb utat az életben. Nem dinamikus és nem is kitartó a munkában. Számára az ötlet és nem a tett a fontos. 

Ábrándos természete révén a Halak férfi idealizálja a szerett nőt, ezért sok hibáját elnézi. Nehezen hódít meg valakit, de amint sikerült, máris más után szalad. A házasságban sem valami megállapodott, gyakran keres másutt örömet. Mégis elvárja, hogy a felesége a szerelem mellett elnéző is legyen vele szemben, épp ezért a Halak férfiak közt sok nőtlen marad.

Ajánlat Uraknak: orientális, fűszeres illatcsalád

#MODUL::PRODUCT$21607,3844,24591,2889,24431,2163#

Más csillagjegyek:

Bak

Vízöntő

Halak

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas