Ikrek

Az ikrek nő jellemvonásai:

Az Ikrek női szülötte igen szórakoztató jelenség, aki mellett sosem unatkoznak a barátai. Látszólagos hidegsége ellenére rejtélyessége vonzóvá teszi. Az Ikrek nőnél az ész uralja a szívet. Szellemessége révén mindig érdekes irányba tereli a társalgás folyamát. Mindig együttérzéssel meghallgatja a másikat és érdeklődik embertársai gondjai iránt, szükség esetén is szívesen segít. Barátságos, mindenre megoldást akar találni, szívesen ad tanácsot, csakhogy mindenki elégedett legyen. Barátaiért bámilyen áldozatra képes. Önmagában folyton nyugtalan és nem mindenkit kedvel, azt szeretné, hogy őt mindenki szeresse. Sokoldalúsága és összpontosító ereje révén gyakran két-három dolgot is végez egyszerre.

A párkapcsolatban előforduló vitákból mindig győztesként kerül ki, mely épp nőiességének köszönhető. Ha netán félrelép, sosem érhető tetten. Vele élni nem könnyű, sőt, fárasztó, de ugyanakkor elragadó ez a lángoló nőiesség. Az Ikrek nő egyszerű és közvetlen, nem sokat lelkizik. Mindig a kedve szerint cselekszik, nem szereti, ha sürgetik. Valódi univerzuma a romantikus szerelem. A párkapcsolatban általában ő a kezdeményező, nagyon kíváncsi és lelkesedő, akinek kifogástalan a magatartása.

Ajánlat Hölgyeknek: virágos, zöld illatcsalád

#MODUL::PRODUCT$8893,24135,22424,13608,24189,1371,1130#

Az ikrek férfi jellemvonásai:

Ellentétes karakter. Folyton nyugtalan és ideges lévén, az Ikrek férfi mindig eltitkolja valódi szándékát. Látszólagos kimértsége ellenére az Ikrek meglehetősen álhatatlan és hanyag, sosem tudja mit hova tesz, s ha valamibe belefog, hamar elfelejti mit is akart. Ezzel együtt sosem hajlandó elfogadni valamely szigorúan előírt programot s még kevésbé azt, hogy az idő rabszolgája legyen. Sokoldalúsága révén mégis elbűvölő még akkor is, ha sok mindenbe belekezd, de türelmetlenségében semmit sem fejez be. Esetleges kudarcai nagyon lehangolják és önváddal telítik. Ragyogó ötletei révén hamar érvényesül, de mert nem kitartó és hamar elunja magát, gyakran változtatja a munkahelyét.

Az Ikrek szülötte afféle örökmozgó. Hirtelen cikázik egyik embertől a másikig, áttér egyik tevékenységétől a másikra, mintha egyetlen nap alatt egész életet akarna leélni.

Érzelmi életében ő az örök szerelmes típus. Nem veti meg az új kalandokat. De mert a szentimentalizmus nem kenyere, nem a nők jelentik számára a legfontosabbat. Annak ellenére, hogy rámenős, közelsége sosem fárasztó. 

Ajánlat Uraknak: aromás illatok

#MODUL::PRODUCT$47,20212,9374,853,19595,21993#

Más csillagjegyek:

Bak

Vízöntő

Halak

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas