Kos

A kos nő jellemvonásai:

A Kos nő látszólag hideg és kimért, szívesebben marad a háttérben, mintsem folyton eltűrje, hogy a figyelem középpontjában van. Ez persze jobbára ösztönös taktika, mely révén a Kos nő még érdekesebbé, még eredetibbé válik. Tökéletes színész, aki mindig képes a helyzetnek megfelelő álarcot választani. De ezt elsősorban azért teszi, hogy így kendőzze el esetleges hibáit és jobban érvényre juttassa az erényeit. Spontán és lelkes, s amibe fog, azt örömmel és szenvedéllyel teszi. Bár olykor idealista és elgondolkodó, van benne kezdeményezőkészség. Tetteiben és beszédében egyaránt impulzív és következetlen, mégis elvárja, hogy a környezete őt kövesse. Szereti, ha csodálják, és sokan ki is használják ezt a gyengéjét, viszont aki képes eltűrni a szeszélyeit az tudja, hogy megéri.

A Kos nő temperamentuma a tigriséhez hasonlítható: ha bántják, ha provokálják üt, vág, harap és csak akkor nyugszik meg, ha elégtételt nyert, ha vágya beteljesedett. Nagyon aktív, bármikor kész sportolni, kirándulni, hosszú utazásokat tenni. 

Hamis látszat az, hogy a Kos nő ignorálná a férfiakat. Inkább csak túl finom módszereket alkalmaz ahhoz, hogy felhívja magára azok figyelmét. Aligha alkalmas szentimentalizmusra, hamar kosarat ad a sokat tétovázó férfiaknak. 

Ajánlat Hölgyeknek: orientális, virágos illatcsalád

#MODUL::PRODUCT$23013,17929,23585,676,19589,1255#

A kos férfi jellemvonásai:

A Kos férfi igaz barát és ideális férj. Bárhol lenne is, jelleme révén azonnal kitűnik a tömegből. Uraló személyiség, aki könnyedén átlép a formaságokon, a bevett szokásokon. Meggyőződése, hogy neki mindent szabad, ezért nem is tűr semmiféle ellentmondást, mindennek úgy kell lennie, ahogy ő akarja. Környezetétől, a barátaitól mindent elvár, nem tűri a félhangokat. Legkellemesebb jellemvonása a humora. Impulzív természete miatt sok ellenséget szerez magának, olykor összekap a feletteseivel, de természete másik oldala, rokonszenvessége miatt azok mindig elnézők a Kossal szemben. Fantasztikus hajlama van a sok pénz megkeresésére, de sosem képes maximálisan kihasználni anyagi helyzetét.

A Kos női változatához hasonlóan, a Kos férfi is nagyon rámenős természetű, feszül benne az energia. Rendkívüli dinamizmusa nem tűri a korlátokat. Mivel sosem fárad el, nem is képes elfogadni, hogy más elfáradhat. Élete örökös tűzijátékhoz hasonlítható, melyben hol itt, hol ott robban szét valamely látványos fényáradat. Ha valaki megpróbálja visszafogni, meggátolni valamiben, kötekedővé válik, így inkább nem is törődik más véleményével.

A Kos férfias megjelenése vonzza a nőket. Ha igazán szerelmes lesz, őszinte és nagyon figyelmes. Ám ha partnere ellenszegül hirtelen született ötleteinek, makaccsá válik. A szerelemben pedig végképp nem tűri, hogy az orránál fogva vezessék. Ha valaki megígér neki valamit, azt feltétlenül be is kell tartania, különben szóba se álljon egy Kossal.

Ajánlat Uraknak: orientális, fás illatok

#MODUL::PRODUCT$2143,4059,4011,4693,1898,1191#

Más csillagjegyek:

Bak

Vízöntő

Halak

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas