Antonio Banderas

Antonio Banderas 1960-ban született, a Földközi-tenger partján fekvő andalúziai kikötővárosban, mely a világhírű festőművész, Pablo Picasso szülővárosaként vált híressé.

Az ifjú Antonio profi labdarúgónak készült, de álmainak 14 évesen egy szerencsétlen lábtörés vetett véget. Egy évvel később látta színházban a Hair című musicalt, amely újabb álmokat szült. Antonio a színjátszás szerelmesévé vált. A főiskolán beiratkozott a drámatagozatra, majd egy vándortársulattal járta az országot. 21 évesen a Spanyol Nemzeti Színház meghallgatása jó hírrel zárult, ám a kezdő színészi fizetés meglehetősen kevés volt. Antonio ekkor többek között pincérként és fotómodellként dolgozott.

Pedro Almodóvar-ral kötött barátsága számos filmszerepet hozott, így az 1980-as évek végére Antonio Európa egyik legünnepeltebb sztárja lett. Amerikával először a Spanyol Filmintézet New Yorkban rendezett filmhetének keretei közt ismerkedett meg, 1993-ban pedig már Tom Hanks mellett játszhatott a Philadelphiában. A Neil Jordan rendezte Interjú a vámpírral című filmben Tom Cruise és Brad Pitt voltak a partnerei. Az igazi világsikert azonban a Desperado című, kis költségvetésű film hozta meg számára. Az Anthony Hopkins oldalán eljátszott álarcos hős, Zorro megformálásáért pedig Golden Globe díjra jelölték.

Antonio Banderas a spanyol férfiasság megtestesítője, akiért csak úgy bomlanak a nők. Parfümjeit választva a férfiak egy igazi macsó bőrébe bújhatnak, a nők pedig megtudhatják, mi is veszi le igazán a férfiakat a lábukról.

Ezt a titkot rejti például a The Secret ezüstös csillogása. A fűszeres parfüm illatjegyei közt található a mentol, a fahéj, a bors és a grapefruit, titkos összetevője pedig a bőr illatát csempészte a parfüm szívébe, amely az álarcos hőst is oly rejtélyessé teszi.
Aranyban tündöklő párja, a The Golden Secret fűszeres jegyeit a savanykás zöldalma likőr egészíti ki. Ez a 2011-ben megjelent parfüm egy tökéletes, esti randevúkra készült illat.

Antonio édes és gyümölcsös parfümjét egy rózsaszín, füge formájú üvegcsében tehetjük a táskánkba. A modern nőknek készült piros bogyós gyümölcs illata, ha magát Antonio Banderast elbűvöli, akkor kivel szembe ne lenne tökéletes fegyver egy női kézben? A Spirit For Woman persze nem csak a nőket fegyverezte fel, a férfiaknak készült Spirit parfüm egy balzsamos, fűszeres illat, melynek legintenzívebb illatjegye a fahéj. A sármos férfiak parfümje főleg a hűvösebb hónapokban ajánlott, akár napközben, akár éjszaka.

Antonio Banderas egyik legférfiasabb parfümje a Diavolo, amely mind összetevői, mind hatása miatt a legbátrabbak választása. A parfüm domináns illatjegye ugyanis a feketebors és a frissen kikészített bőr illatának keveréke. Ez a különleges kompozíció sokakat elrettent a parfüm megvásárlásától, ám mint tudjuk: aki mer, az nyer. A hölgyek többsége ugyanis évezredek óta a félelmet nem ismerő, védelmet nyújtó férfiaknak adták szívüket.