Britney Spears

Britney Spears a világ egyik legismertebb énekesnője, akinek neve akarva-akaratlanul is eszünkbe jut a „tinisztár” fogalom hallatán.

Az ifjú Britney Spears pályáját a Disney Mickey Mouse Clubjában kezdte Justin Timberlake oldalán, később énekesnőnek állt. 1999-es Baby One More Time című számának klipjében copfos diáklányt alakítva tört fel a legismertebb hírességek közé. A hatalmas sikert természetesen számos új dal követette, az eladási rekordokat döntögető Oops!… I Did It Again a Pop hercegnőjévé emelte Britney Spearst. 2001-ben kiadta Britney című harmadik albumát, majd főszerepet kapott az Álmok útján című nem túl nagysikerű filmben.

A sikernek azonban árnyoldalai is vannak, Britney életének szinte minden másodperce a magazinok címoldalára került. Szakítások, válások, idegösszeomlás, sikerek és örömök fűszerezték a pletykára éhes rajongók napjait. Britney Spears mára boldog anya, az amerikai X-faktor zsűrijében foglal helyet, és úgy tűnik, kitartásból ötösre vizsgázott.

Britney Spears nem az első énekesnő, aki saját parfümvonalat indított. Christina Aguilera, Avril Lavigne, Gwen Stefani és Jennifer Lopez mellett ő is a nőies, de mégis erős nőket képviseli.
Pöttyös gömbformát öltő Fantasy parfümjei mind külön egyéniségek.
A sötétkék Midnight Fantasy gyümölcsös, édes parfümjén apró Swarovski kristályok jelképezik az égbolt csillagjait. Britney Spears éjjeli, misztikus parfümjének fő illatjegyei a szilva és a cseresznye, az édes gyümölcsöket pedig az orchidea, a frézia és az írisz követi. A parfüm púderességét adó vanília az illatok hátterében bújik meg.Az igazi őszi hangulatban pompázó parfüm a Hidden Fantasy nevet viseli. Britney Spears bordó parfümjében az édes illatokat a mandarin és a narancs savanykás illata egészíti ki, a liliom, a jázmin és a neroli nőies illatával. A 2008-ban megjelent parfüm kívül-belül titokzatos, illata pedig a rejtett fantázia szüleménye. A parfüm viselője igéző nimfává válhat az év hűvösebb hónapjaiban, akár este, akár napközben.

A halványkék Circus Fantasy már egy pajkosabb, játékosabb, és sokkal édesebb parfüm. Britney Spears virágos parfümjének alapja az orchidea, a babarózsa és a vízililiom, bódítóan édes illatjegyei pedig a málna, a cukor és a vanília keverékéből születtek. A 2009 augusztusában boltokba kerülő parfüm Britney Spears Circus című számának hangulatát kívánta illat formájába önteni.

A gömbformák sorozatát megtörő Radience egyetlen szóval is jellemezhető: Glamour! Az igazi csillogást képviselő Britney Spears parfüm üvegét számos ékkővel rakták ki, illatához pedig ezernyi fehér virág báját adták. A jázmin, a tubarózsa, az írisz és a narancsvirág illatára alapozó parfüm szívében a ribizli savanykásan édes illata lakozik. A 2010-es szikrázó parfüm a melegebb hónapok társa lehet.