Cindy Crawford

Cindy Crawford, eredetileg Cinthia Ann Crawford néven látta meg a napvilágot. A szupermodellből lett színésznő mára üzletasszony, anya és divatmogul.

Cindy Crawford talán a világ egyik leghíresebb szupermodellje, a ’80as -’90es évek fordulójának egyik legmeghatározóbb alakja. A fiatal lány karrierje, bár igen különösen hangzik, de egy kukoricaföldön kezdődött. Cindy Crawford 16. életévében történt, amikor egy fényképész lencse végre kapta a földeken dolgozó lányt. A képek nagy sikere után Cindy Crawford úgy döntött, hogy modellkedni kezd.

A következő években a gyönyörű lány a modell karrier és a vegyész-mérnöki diploma között vacillált, míg végül a szépségipar mellett döntött. Az igazi karrierje New Yorkban indult, Cindy arcán a kis anyajeggyel különlegesnek számított. Hamarosan az egyik legkeresettebb modellnek számított az USA-ban, Naomi Campbell, Claudia Schiffer és Linda Evangelista mellett. Számos magazin címlapján szerepelt, fotósorozat jelent meg róla a Playboy-ban, mely egy csapásra a férfiak női ideáljává tette.

Cindy Crawford az üzleti világban is megállta a helyét, bármihez nyúlt, az arannyá vált. Így indult nagysikerű parfümvonala is, melynek egyik legkedveltebb tagja a szupermodell saját nevét viseli. A Cindy Crawford névre keresztelt fűszeresen virágos parfüm a természetes szépség megtestesítője - hiszen mi más is lenne szebb, mint egy hatalmas csokor, a legkülönlegesebb virágokból válogatva. Cindy Crawford parfümjének szívében a magnólia, az orchidea, a jázmin és a gardénia foglal helyet, míg a parfüm főbb illatjegyei a frézia, a ciklámen, a fekete ribizli, és a fűszerességet adó bors. A 2002-ben megjelent parfüm az év bármely napján tökéletes választás, különleges illatjegyei pedig hihetetlenül nőiessé varázsolják. Nem véletlen, hogy Cindy Crawford parfümje több mint egy évtizede töretlen sikereket ér el.

A szupermodell bájos színekben pompázó parfümje a gyönyörű virágcsokrot ezúttal citrusfélék és fűszerek egész sorával egészítette ki. A találóan Waterfalls, azaz Vízesések néven megjelent parfüm olyan frissességgel árasztja el viselőjét, melyet csak egy varázslatos, titkos tájon megbúvó vízesés nyújthat. Cindy Crawford gondosan összeválogatott parfümösszetevőinek listáján szerepel a viola, a jázmin, a babarózsa, a frézia, a lótusz és a gyöngyvirág, gyümölcsös illatjegyeiül pedig a citromot, a mandarint és az almát választotta parfümjéhez. A háttérben rejlő bors, a szantálfa és a cédrus pedig egzotikusan misztikussá fűszerezi Cindy Crawford különleges parfümjének illatát. A Waterfalls megnyugvást jelenthet a dolgos hétköznapokon, de leginkább a forró nyári napok hű társa lehet.