Egzotikus párosok - summer edition

Nyaralás, fesztiválok, tenger, zene és tánc inspirálta az új Puma parfümpárost. A Puma Jam Woman pezsgő és életvidám parfüm, friss citrusokkal és édes gyümölcsökkel telítve. A tengerparti sportok szerelmesinek illata a Puma Jam Man, mely a tenger, az egzotikus gyümölcsök és a fűszerek könnyed felhője. A Puma Jam parfümök olyan fiataloknak ajánlottak akik a lendületes és sportos nyári kikapcsolódást kedvelik.

A laza városi sikk és sportos elegancia illata, a Mexx Woman és Mexx Man parfümök nyári, limitált változata a melegebb hónapokra készült. A Mexx Woman Summer Edition nőies és érzéki, köszönhető a friss citrusoknak és fűszereknek, melyek eleganciát kölcsönöznek viselőjüknek, míg a az édes gyümölcsök a krémes virágokkal érzéki akkorddá válnak. Ciprusos-gyümölcsös jegyeinek köszönhetően a Mexx Man Summer Edition egyszerre nyújt friss és elegáns érzetet, a parfüm összetevői között szerepel fahéj, csillagánizs, citrom, alma és trópusi gyümölcsök.

Emanuel Ungaro két új illata jelent meg, melyek a zöldes aromák, friss citrusok, szépséges virágok és gyümölcsök egzotikus kompozíciója. A női Apparition Exotic Green és a férfi Apparition Cobalt Homme emlékeztet minket arra, hogy a forró nyári napokon is ellazíthatjuk magunkat egzotikus zöld jegyekkel és gyümölcsös citrusok aromájával, melyet e két parfüm nyújt nekünk. Gyógynövények és zamatos citrusok nyújtanak felfrissülést az Apparition Exotic Green jóvoltából, mely akár irodában, akár nyaralás alatt is használható. Vad, fűszeres és fás frissességet kölcsönöz viselőjének az Apparition Cobalt Homme, melyben a férfias fűszerek kaptak hangsúlyt.