Giorgio Armani Sí – igent fogsz rá mondani!

Ha egy parfüm elnevezésének egyszerűen annyit találnak ki, „igen”, akkor biztos, hogy elképesztő magabiztosság és tökéletes összetevők állnak mögötte. A Giorgio Armani Sí esetében nem kérdés, hogy igaz ez a megállapítás. Erről még a kétszeres Oscar-díjas ausztrál színésznő, Cate Blanchett is sokat tudna mesélni…

Nem lehet rá nemet mondani

Amikor feltűnik a filmvásznon, alighanem mindenki felismeri Cate Blanchettet, a kétszeres Oscar-díjas színésznőt. Az ausztrál ikon 2005-ben az Aviátorban nyújtott alakításáért kapta meg a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat, 2014-ben pedig a legjobb színésznő lett a Blue Jasmine című moziban bemutatott remeklésének köszönhetően. Emellett olyan világsikerű filmekből ismerhető még, mint A hobbit- és A Gyűrűk Ura-trilógiák, vagy éppen a Marvel-univerzumban kiadott Thor: Ragnarök. És hogy miért írunk erről egy parfümökről szóló oldalon? Mert Blanchett az arca a kereskedelmi forgalomba 2013-ban behozott Giorgio Armani Sí illatnak, amelyről bátran állíthatjuk, hogy az azóta eltelt években legalább olyan ismertté és népszerűvé vált, mint a kiváló színésznő. A 'sí' olaszul igent jelent, és a pletykák szerint a parfüm is arról kapta a nevét, hogy erre a nők nem tudnak nemet mondani.

Az egyik legnépszerűbb női parfüm

A gondosan válogatott összetevők között megtalálható a fekete ribizli, a frézia, a százlevelű rózsa vagy más néven Provence-i rózsa és a ciprusfa, de a fehér fás jegyek is jellemzőek rá. Egyszerre édes, szédítő, nemes, intenzív és lágy illatnak tartják, Giorgio Armani megfogalmazásában pedig a modern nőiség, az elegancia, az erő és a független lélek ellenállhatatlan kombinációjáról van szó. Ez a leírás ugyanazt az összetettséget testesíti meg, mint amit a parfüm képvisel. Érzéki, gyöngéd és nagyon nőies illat, amelyben a rajongói közül többek szerint rendkívül domináns a fekete ribizli, ezzel együtt pedig hatalmas önbizalmat ad viselőjének. Mások szerint édes, fanyar, pimasz, vidám és játékos, egyben ott bujkál benne a tavasz frissessége – ezek a jelzők is megmutatják sokszínűségét. A fentiekről lehet vitatkozni, beszélgetni, az viszont egyértelmű, hogy a Giorgio Armani Sí igazi klasszikusa az illatok világának, és hosszú évek óta ott van a legnépszerűbb parfümök listáján. Üvegcséje legalább annyira elegáns és tetszetős, mint a benne rejlő illatanyag. Nem csoda, ha Cate Blanchett is örömmel adta hozzá az arcát.