Jennifer Lopez

Jennifer Lopez - születési nevén Jennifer Lynn Lopez, amerikai színésznő, üzletasszony, táncos és énekesnő.

Lopez 1969 júliusában született Bronxban, egy három lánygyermekes családban. A fiatal lány már öt évesen tánc- és énekórákat vett, hét évesen pedig osztályával bejárta New Yorkot. A szülők gyakran hangsúlyozták a munkaerkölcs, és az angoltudás fontosságát gyermekeiknek, és már fiatalon különórákra járatták őket.

Lopez karrierjét az In The Living Colours tévéműsor szereplőjeként, és Janet Jackson háttértáncosaként kezdte. A zene világának ismert tagjává 1999-ben vált, első debütáló albuma On the 6 néven került a boltokba. Második albuma, a J. Lo 2001-ben az első helyet érte el a Billboard 200-as listáján, romantikus vígjátéka a 'Szeretném, ha szeretnél' pedig éppen azon a héten ért el szintén nagy sikereket. Így lett Jennifer Lopez az első ember, akinek filmje és albuma egyazon héten került a listák élére.

Lopez az évek folyamán divatikonná vált, a 2000-es Grammy díjátadón viselt zöld Versace ruháját máig nem feledik a kritikusok. Az énekesnő azóta saját parfümvonalat is indított, melynek minden tagja a ragyogás és a nőiesség megtestesítője.
A Deseo névre keresztelt fás, citrusos és virágos parfüm Jennifer Lopez egzotikus szépségét zárta illat formájába. A 2008-as parfüm összetevői közt szerepel a bambusz, a yuzu, a szantálfa és a frézia, az illat természetességére pedig ékes példa továbbá a bergamott, a jázmin és a cédrus tisztán üde illatjegye is. A melegebb hónapokra ajánlott parfüm egy ragyogó, fényesre csiszolt ékkő formájában jelent meg.

A JLo Love at First Glow, azaz a Szerelem első izzásra, egy vicces szójáték. A rózsaszín, romantikus üvegcse a szerelem színeiben és elmaradhatatlan szivecskés díszítésben pompázik. Az édes, friss parfüm nyitánya a barack, a bergamott és a neroli, szívében pedig olyan virágok pompáznak, mint a jázmin, a frézia vagy a rózsa. A parfüm azt a varázslatos pillanatot jeleníti meg, mikor egy fiatal lány szíve először dobban hatalmasat, és életében először lesz igazán lángolóan szerelmes.

Az angyali My Glow parfümöt Jennifer a várandósság csodálatos hónapjaiban tervezte, és az anyaság semmihez sem hasonlítható érzéséről árulkodik. A virágos, tündéri parfümöt a levendula, a vízi liliom, a frézia, a rózsa és a lilaakác könnyed, mégis intenzív illatára alapozták. Az elegáns, vintage mintázat, és az üvegcse tetején pihenő pufók angyalka a gyermekáldás boldog, izgalmas és néha nehéz pillanatait megédesítő parfümöt rejti.

Jennifer Lopez 2010-es parfümje a csillogás, a pompa, a szerelem és az elegancia szimbóluma. A Love and Glamour birtokosaként a társaság középpontjában, és tündöklő reflektorfényben érezhetjük magunkat. Az igencsak összetett parfüm egyszerre citrusos, virágos, gyümölcsös és üde, arany színben ragyogó üvege pedig egy kecses női sziluettet formáz.