Juicy Couture

A Juicy Couture népszerű divatháza olyan tervezőket foglalkoztat, mint Gele Nesh-Taylor, a Duran Duran-ból ismert John Taylor felesége, vagy Pamela Skaist-Levy. A márkát különleges körültekintéssel, és egy cseppnyi játékossággal megtervezett tréningruhái tették híressé. A Juicy Couture több divatvonalat is útjára indított - mint például a vezető vonal, a Juicy Couture, a Couture Couture, a Juicy for Men, a Juicy Kids és a Doggy. A divatház tulajdonosa ma a Liz Claiborn csoport, a márka pedig számos irányba fejlődik tovább. A Juicy Couture újabban a parfüm, a bőr-és pamut táskák, kiegészítők, ékszerek, cipők, fürdőruhák, és napszemüveg piacára is betört.

A Juicy Couture különleges ismertetőjele a valóságtól igencsak elrugaszkodott stílusban megtervezett plakátsorozata, amely a színek szinte minden skáláját magában foglalja. A márka reklámjait nézve leginkább Alíz Csodaországában érezhetjük magunkat.

A parfümvonal vezető tagja, a Coulture Coulture néven boltokba került parfümje, amely 2009-ben hódította meg a világot. A virágos, édes parfüm főbb jegyei a grapefruit, a szilva, a mandarin, a vanília és a jázmin, melyet a szantálfa domináns illata tart egyensúlyban. A Juicy Couture különleges formatervezésű üvegcséjében rejlő parfümje az év bármely napján tökéletes választás, hiszen a parfüm vidám és csajos illata mégis igazán klasszikus és nőies tud lenni, igazi alkalmazkodó illat.

A Juicy Couture parfümök következő tagja a márka nevét, és egy helyes kis nyakláncot visel. A 2006-ban boltokba került Juicy Coulture parfüm az édes, és virágos illatjegyek ötvözete, a parfüm legdominánsabb összetevője pedig a gyönyörű tubarozsa. A Juicy Couture főbb jegyei a görögdinnye, a zöldalma, a körömvirág, a passiógyümölcs és a jácint, a parfüm szívében a liliom, és a csipkebogyó virága foglal helyet, míg a parfüm illatjegyeinek tartóoszlopa az édes karamell, a vanília és a krém brülé.

A pacifista nézeteket valló, igazi hippi szellemben megtervezett Juicy Couture parfüm a 'Peace, Love', amely a természetes virágos, és gyümölcsös illatjegyek legjavát válogatta össze. A jázmin, a magnólia, a pipacs és a jácint tökéletes harmóniát alkot az alma és a citrom savanykásan édes illatával, így nem csoda, hogy a parfüm kívül-belül a könnyedség, a játékosság, az öröm és a pozitív gondolatok jegyében tündököl.

Természetesen a férfiak sem maradnak szikrázó Juicy Couture illatok nélkül, hiszen a piszkos angol, azaz a Dirty English 2008-ban napvilágot látott. A létező összes fás parfümjegy, és a bőr különlegesen férfias illata keveredik a márciusi születésű parfümben, amely egyszerre férfias, fiatalos és határozott. Juicy Coulture férfi parfümje a kihívásokat kedvelő, talpraesett, és kihívó férfiak választása.