La Perla

A La Perla, azaz A Gyöngy, egy olasz fehérnemű tervező és forgalmazó cég, melynek első boltja 1954-ben nyílt meg Bolognában. A céget La Perla Ada Masotti fűző-készítő alapította első butikjának megnyitásával, melyet egy vörös bársonnyal bélelt ékszerdobozról nevezett el, amiben egykor terveit szállította.

A La Perla híres a minőségi, luxus anyagok használatáról, és hagyományos olasz varrástechnikájáról . A márka ugyanis olyan anyagokat használ, mint például a Leaver csipke, amely egy finom, speciálisan megmunkált csipke, melyet antik szövőszék segítségével készítenek. A La Perla egyedi varrástechikájául a Frastagliot választotta, a híres firenzei hímző technikát, így a márka kezei közül csakis klasszikus, igényes és egyedi készítésű termékek kerülhetnek ki.A luxuskategóriájú fehérneműket gyártő cég parfümvonala 1986-ban tette meg első lépését a divat világában. A márka azóta számos parfümöt dobott piacra, melyeket legalább olyan körültekintően tervez meg, mint egyedi fehérneműit. A csipkés mintázatú Charme elbűvölő, halvány színével a 2006-os parfümlistákra iratkozott fel, sikere pedig máig töretlen. Az édes, vaníliás illatban pompázó parfüm a rózsa, a lótusz és a jázmin illatjegyeivel egészült ki, így vált egy klasszikus jegyeket, klasszikus formában bemutató parfümmé. Ám mindezt olyan nőiesen, elragadóan és kedvesen műveli, hogy valamiért La Perla parfümje mégis kitűnik az átlagos vaníliás illatok közül.

Az érzéki éjszakákat idéző J’Aime La Nuit parfümje egyszerre ötvözi a romantikát, a féktelenséget, a mámort és a játékosságot. Az édes körte illatát a nőies orchidea, a bájos jázmin, és a romantikus rózsa egészítik ki, az érzékiségért La Perla parfümjében pedig a különleges borostyán felel. A csábító parfüm 2008-ban jelent meg, illata pedig azóta minden télen forróságot csempész a jéghideg éjszakákba.

La Perla parfümjeinek egyik legkedvesebb tagja a Divina, amely a mandarin, a vanília, a rózsa és a jázmin illata mellett olyan nem hétköznapi illatjegyeket csempészett a parfümbe, mint a pezsgő, és annak örök társa, az eper. A La Perla parfüm illata mosolyt csal az arcokra, ünneppé varázsolva a szürke mindennapokat, hiszen a Divina szerint mindig van mit ünnepelni. Az apró meglepetések, a hirtelen kigondolt programok, és a "csak úgy" ajándékok mellé pedig ideális társ La Perla édes, gyümölcsös parfümje.