Paco Rabanne Lady Million – a csábító, érzéki, kiismerhetetlen nők illata

 

A férfiaknak kitalált 1 Million sikerén felbuzdulva jött létre a Paco Rabanne Lady Million parfüm, amely az érzéki, kiismerhetetlen nők illata, és amely életerővel telíti meg viselőjét. Igéző melegségét a pacsuli és a fehér méz kettősségének köszönheti.

Lady Million – az aranyban pompázó tökéletesség

Paco Rabanne Lady Million parfümje a népszerű meghatározás szerint egyszerre számít karakteresnek, dominánsnak és érzékinek – azzal együtt, hogy ezek a tulajdonságok részben megkérdőjelezik egymást. Ezt az ellentmondásos jelleget tartják az illat nagy erősségének. Paco Rabanne egyébként egy spanyol divattervező, aki Francisco Paco Rabane da Cuervo néven született, majd Franciaországban nőtt fel, és felvette az 1966-ban megalapított márkájának is kölcsönzött álnevet. Eleinte ékszereket tervezett – aki látott már Rabanne-féle parfümöt, pontosan tudja, hogy azok üvegcséi szinte önmagukban is ékszernek számítanak. Bár elsősorban a férfi és a női divatban alkotott maradandót, a parfümök világában szintén letette névjegyét. A leghíresebb alkotása a 1 Million nevű férfi illat volt - ennek lett a női párja a Lady Million, amely a már említett vonulat mentén káprázatos, az arany színében pompázó, csiszolt gyémántot formáló üveget kapott az elismerten a legjobb dizájnerek közé tartozó Noe Duchaufour-Lawrance munkájának köszönhetően. A Million elnevezéshez hűen mindkét parfüm hamar több millió ember kedvencévé vált.

Életerő a virágos-gyümölcsös jelleg mögött

A Lady Million virágos-gyümölcsös jellegű, megtalálható benne a neroli, a gardénia, a keserűnarancs, a málna, a jázmin és a narancsvirág esszenciája. Pacsuli szintén van benne: ez az árvacsalánfélék családjába tartozó virág és a fehér méz kölcsönzi az illat melegségét, édességét. A parfüm egyszerre telíti meg életerővel viselőjét, emellett energiával is feltölti azt – a csábító, érzéki, kiismerhetetlen nők számára tökéletes választás. Három változatban kapható üzletünkben. A Lady Millionről már írtunk. A Lady Million Lucky külalakjában megegyező, ám itt az arany színt a központi gombon az ezüst váltotta fel, az illatban pedig megjelenik a málna, a rózsa és a szantálfa. Az orientális-gyümölcsös Lady Million Privé barna színben tündököl, a málna, a vanília, a kakaóbab, a méz és a pacsuli mellett pedig virágos és fás jegyeket tartalmaz. Bármelyiket választja, az a nőiesség szimbólumaként szolgál majd viselőjének. Ha szeretné jól érezni magát a bőrében, ez a parfüm a megoldás!