Paris Hilton

Paris Hilton talán a világ leghíresebb örökösnője és botrányhősnője. A Hilton Hotellánc jövendőbeli örökösének életét a látszólagos gondtalanság, a végtelen bulik, a drága ruhák és a féktelen flörtölés teszi ki.

Paris Whitney Hilton 1981 februárjában született New Yorkban, élete java részét szülővárosában és Kaliforniában töltötte. Gyermekkori jó barátai például Nicole Richie és Kim Kardashian. Conrad Hilton, a Hilton Hotel alapítójának dédunokája már fiatalon modell karrierjét egyengette. A tinédzserként modellnek állt - először Donald Trump modellügynökségénél, később Ford Modelsnél próbált szerencsét. Számos reklám arcaként tűnt fel: például az Iceberg Vodka, GUESS, Tommy Hilfiger, vagy a Christian Dior divatház termékeit népszerűsítve.

Paris Hilton hatalmas szabadidejében rengeteg téren kipróbálhatta magát. Készített már albumot Paris néven, tervezett ruházati cikkeket, valóságshowk szereplőjévé vált, és saját parfümvonalat indított.
Paris Hilton saját nevét viselő férfi parfümje ránézésre ugyan igen nőies, citrusos illata egyből kárpótol a külső dizájnért. A grapefruit, a pézsma, a mangó és a citrom intenzív illatát a rózsabors fűszerezi férfiasan erőssé. A 2005-ben megjelent Paris Hilton a tavaszi és nyári hónapok aromás parfümje lett.

Paris 'Örökösnő' nevet viselő parfümje gyümölcsös és virágos. A Heiress parfüm alapját számos egzotikus gyümölcs adja, mint a narancs, a barack, vagy a passiógyümölcs, és számos gyönyörű virág egészíti ki, mint a jázmin, az ylang-ylang, vagy a tiare virág. A csillámló pompába burkolózó parfüm titkos összetevője az örökösnők elmaradhatatlan kiegészítője, a pezsgő - amely mint parfüm összetevő, nem túl gyakori.

A rózsaszínben tündöklő igazán csajos Just Me parfüm Paris Hilton saját stílusába, és életébe kínál betekintést. A gyümölcsök és virágok különleges koktéljának listáján szerepel a málna, a rózsabors, a rózsa, a frézia, az írisz, a viola és a gyöngyvirág. A tökéletes nyári parfüm egyszerre játékos, nőies, érzéki és elbűvölő. A parfüm maga Paris Hilton. A könnyű életet élő ifjú hölgyek, és a zűrzavaros mindennapokat átdolgozó nők is megtalálhatják magukat a parfümben és azonosulhatnak bolondosan csábító illatával.

A pajkosan játékos, csipkelődő parfüm 2010-ben egyszerű, de mégis elegáns, sötétlila színt öltött. A parfümben felsorakozó fehér virágok közül a tubarózsa varázslatos illata emelkedik ki, mégsem nyomja el a Tease frangipani, jázmin, barack vagy alma illatát. A júniusban megjelent parfüm ideális, üde és vidám illat tavasszal vagy nyáron, de a hűvösebb őszi hónapokba is csempész egy kis felhőtlen, tréfás hangulatot. A parfüm plakátján Paris Hilton Marilyn Monroe bujaságát idézi meg.