Replay

A Replay márka 1978-ban alakult, amikor Claudio Buziol regisztrálta cégét Fashion Box Industries néven. A Replay, mint a Fashion Box vezető márkája a cég bővítéseképp alakult 1981-ben, mikor a ruházati vonalon az alkalmi ingek is megjelentek. Néhány évvel később a márka belépett a nemzetközi színtérre is, a Replay forradalmasította a farmer divatot az innovatív "kettős gyűrű" designnal.

A márka meghódította egész Európát, a Közel-Keletet, Ázsiát és Amerikát, a világ több mint 50 országában megtalálható. Székhelye ma Asoloban, Olaszországban található. Bár a Replayt leginkább farmerjei tették népszerűvé, a márka már kínál ingeket és pólókat, nadrágokat, pulóvereket, szoknyákat, ruhákat és parfümöket is. Megjelentek a női kabátok, fehérneműk, cipők, strandruhák és szemüveg - de találhatunk kiegészítőket is a férfiak, nők és gyerekek minden korosztálya számára.

A Replay szintén ismert arról, hogy parfümjeinek többségét párosával dobják piacra, így egyszerre örülhetnek a hölgyek és az urak a legújabb illatoknak.
A Replay Intense For Her egyszerre balzsamos, fás, gyümölcsös és púderes. A 2009 júniusában megjelent parfüm bár édes, mégsem túl nehéz. A parfüm megállja a helyét az irodában töltött napokon ugyanúgy, mint egy forró, nyári éjszakán, vagy egy romantikus csábításkor.
A Replay Intense For Him egy igazán fűszeres illat, összetevői közt szinte csakis azt találunk. A kardamom, mirha, szerecsendió mellett számos más egzotikus fűszer is hozzájárul, hogy a parfüm erőssé és férfiassá váljon.


A Replay Jeans Original párosának női tagja, a Replay Jeans Original For Her édes, gyümölcsös illatát a körte és a mandarin adja, szívében pedig olyan virágok illatoznak, mint a gyöngyvirág, rózsa vagy a frézia. A parfüm tökéletes választás az év bármely napján, hidegben és forróságban.
A férfiaknak szánt illat üde és citrusos. A Replay Jeans Original For Him legalább annyira pajkos, mint a hölgyek készült változat. Főbb jegyei a citrom, a bergamott és a koriander, kiegészítő illatai pedig a savanyú lime és a frissítő mentol.

A 2011-es megjelenésű Jeans Spirit For Her talán a márka legromantikusabb parfümje. A virágos, púderes illatot trópusi gyümölcsök teszik annyira elragadóvá, mint amilyen a parfüm mintásra öntött üvegcséje.
A Jeans Spirit For Him egy frissítő és alkalmi kompozíció földes jegyekkel. Kezdetben az energikus mandarin illat dominál, később a kék tengervíz, a szél, és trópusi korallok illata, majd hangulata elevenedik meg a bőrön.

A női Your Fragrance! For Her olyan élénk és gyümölcsös parfüm, hogy ennél vibrálóbb már nem is lehetne. Szikrázó felső jegyei a frézia, a narancs és a bergamott. Szívében pedig piros bogyós gyümölcsök, eper és fekete ribizli levél alkot csábító kompozíciót az orchidea és rózsa aromákkal.
A Your Fragrance! For Him parfüm aromás-aquás illata a szabadság lelkesítő érzetét nyújtja a férfiak számára. A vizes jegyeknek köszönhetően pedig üdítő kiegészítője a forró napoknak.