Téli parfümvarázs

A hidegebb idő beköszöntével nemcsak ruhatárunkat, de könnyed, nyári parfümünket is érdemes lecserélni. Ahhoz, hogy megtaláld a hozzád legjobban illő téli parfümöt, a Parfumplaza.hu szeretne a segítségedre lenni. A legjobb téli illatokból összeállított listán bizonyára rálelsz majd arra a parfümre, amely még a leghidegebb nappalokat és éjszakákat is különlegessé varázsolja.


 

Dior J’Adore

A J’Adore a kifinomult nőiesség és a spontán érzelmek parfümje érzéki orchideával, a damaszkuszi rózsa selymes érintésével és érett, meleg fás jegyekkel. A Dior J’Adore a magabiztos és csábításra kész nő parfümje, aki élvezi az életet.
Dolce and Gabbana The One

A meleg, orientális-virágos The One erős karakterű parfüm. Az igazi dívák számára készült, kísértésbeejtő, egyszerre modern és fényűző. Az érett citrusok ragyogást, a pazar virágos jegyek határozottságot és vakmerőséget, míg a vaníliás-ámbrás-pézsmás bázisjegy melegséget sugároznak.


 

Givenchy Ange ou Demon Le Secret

A jázmintea, az olasz téli citrom, és olyan lágy, fehér virágos jegyek, mint a labdarózsa és a jázmin kombinációjával készült Ange ou Demon Le Secret kifejezetten lágy parfüm és akárcsak az illat arca, Uma Thurman, a könnyed tökéletesség megtestesítője. 

Yves Saint Lauren Parisienne

A Parisienne megalkotását a párizsi bohó életstílus és a laza francia attitűd inspirálta. A Parisenne romantikus, rózsa központú parfüm, erőteljes kísérőjegyekkel, amely mégsem válik soha túl sokká. A Parisenne parfüm egyszerre modern és klasszikus.

  

Guerlain Idylle

A nosztalgikus, virágos Idylle bolgár rózsa, licsi és málna keveréke, amelyet a pacsuli, a fehér pézsma és jázmin tesz naprakésszé. A Idylle olyan, mint a kasmír a bőrön: kényelmes, intim és érzéki. A téli, összebújós éjszakák illata.