Tom Tailor

Tom Tailor egy német ruházati cég, melyet 1962-ben alapítottak Hamburgban -a márka egyszerre nyújt klasszikus, alkalmi és hétköznapi ruhákat és kiegészítőket férfiaknak, nőknek, fiataloknak és gyermekeknek. A Tom Tailor ruhák ára általában a közép árkategóriába tartoznak. A cég fő piaca Németország, Ausztria, Svájc, Benelux-államok és Franciaország.

Mint a legtöbb ruházati cég, Tom Tailor is piacra dobta a márka saját parfümjeit. Számos parfüm került párosan a boltokba, ilyen például az egyik legkedveltebb Tom Tailor parfümpáros, a Rock Your Life.

A páros női tagja, a Rock Your Life For Her egy citrusos, fás és virágos illat, melyet csak szeretni lehet. A parfüm gyümölcsös jegyei a málna, a barack, a mandarin és a narancs, míg a virágok közül a jázmin, a narancs virága és a viola került az üvegcsébe. A bohókás és életigenlő parfümök férfi változata a Rock Your Life For Him, egy fás, fűszeres és különleges összetevőket tartalmazó illat. A parfüm főbb jegyei ugyan a rózsabors és a grapefruit, illatjegyei közt találjuk a rózsát, a szantálfát, a borostyánt és a bőrt is. A parfümpáros azt üzeni mindkét nem számára: Pörgesd fel az életed, és éld meg minden pillanatát!

A nyári, üde illatok megtestesítője az Ocean parfümpáros, melynek mind női, mind férfi tagja a vízpartra csábít. Az Ocean Man olyan frissítően savanykás jegyeket tartalmaz, mint a rebarbara, a bergamott és a gyömbér. A parfüm fás és púderes illatát pedig a szantálfa és a vanília adja.A nőknek készült Ocean Woman ellenben egy egzotikus és különleges, virágos és gyümölcsös parfüm. Mi más is lehetne olyan összetevőkkel a listáján, mint a grapefruit, a fekete ribizli, a licsi, a ciklámen, a babarózsa és a rózsa. A 2008-as parfümpáros a vidámság és frissesség megtestesítője.

A Liquid Man fás, fűszeres és balzsamos illata 2010 novemberében került a boltokba. A gyöngéd férfiaknak készült parfüm főleg a tavaszi napokon tökéletes választás, és igazi kiegészítője hölgyeknek szánt társának. A Liquid Woman egy aromás, virágos és citrusos parfüm, amely azoknak a romantikus nőknek készült, akik egyszerűen imádják szerelmüket, és mindent megtennének értük.

A Summer Of Love Hawaii a tündérmesékben élő szentimentális hölgyek kedvence. Ez az édes parfüm az ananász és alma friss illatával hódít. Igazi nyári illat a forró napokra, amely egzotikus tájakra, szerelemre és kalandra szólít.
Tom Tailor legférfiasabb parfümje a Tom Tailor Man, amely egy fás, fűszeres illat és ideális választás tavasztól-őszig bármely férfinak, aki szereti az üde és a természetesen férfias parfümöket.